• 瀏覽: 1,101
  • 回覆: 6
  • 追帖: 1
各位高手,想請問2024九運開始,香港咩區比較好?最好港島九龍

熱賣及精選
引用:
原帖由 AlinaMak 於 2021-4-11 01:31 發表

各位高手,想請問2024九運開始,香港咩區比較好?最好港島九龍
離坎兩運40年 旺山或旺向 兩選一。

想生子既就先揀旺山住, 出左世幾年後生夠就 搬去旺角樓揾錢。

...
南亞除外。。。
南亞家庭16歲就踢個女同樓上任何南亞仔結婚,為生仔申請三人市區公屋再拎綜援再生仔再拎綜援無限reloop。Hk南亞種係唔駛睇風水,個肚識生仔=有錢,日日去玩,唔駛俾錢就有書讀,唔駛報大學,自然有婚結,有仔生,有屋住一世,有錢收。所以南亞叫hk師父睇風水 我係一定唔幫。以一間3人公屋市價三百萬計,自己一間生三個仔再有三間,4間公屋都值千二萬,仲有房署包維修,包保三元不敗,五代不衰,仲駛乜睇風水。

bit.ly/3du6Afw   搵到就搵
同人地講明一半自己,餘下一半由我捐善事.如果人地欠俾餘下一半,即係一半欠眾生,唔靈都唔關我事,係佢欠眾生,眾生點俾佢靈.
引用:
原帖由 rright9977 於 2021-4-12 09:08 AM 發表

離坎兩運40年 旺山或旺向 兩選一。

想生子既就先揀旺山住, 出左世幾年後生夠就 搬去旺角樓揾錢。

...
南亞除外。。。
南亞家庭16歲就踢個女同樓上任何南亞仔結婚,為生仔申請三人市區公屋再拎綜援再生仔再拎綜援無限reloop。Hk南亞種係唔駛睇風水,個肚識生仔=有錢,日日去玩,唔駛俾錢就有書讀,唔駛報大學,自然有婚結,有仔生,有屋住一世,有錢收。所以南亞叫hk師父睇風水 我 ...
請問旺錢是邊一區呢

引用:
原帖由 AlinaMak 於 2021-4-12 10:34 AM 發表

請問旺錢是邊一區呢
視乎師姐自住定投資?
如果師姐有意瞓喺嗰度、就起碼睇埋師姐命格同間屋夾唔夾。

如果純投資冇意瞓嗰度、我認為問政府D 有乜infrastructure planning好過。

玄空大卦
引用:
原帖由 andoromedia 於 2021-4-12 05:20 PM 發表

視乎師姐自住定投資?
如果師姐有意瞓喺嗰度、就起碼睇埋師姐命格同間屋夾唔夾。

如果純投資冇意瞓嗰度、我認為問政府D 有乜infrastructure planning好過。
我唔夠錢買,都係租而已
如果要夾係咪要搵c fu睇?

引用:
原帖由 AlinaMak 於 2021-4-12 07:22 PM 發表

我唔夠錢買,都係租而已
如果要夾係咪要搵c fu睇?
見咁耐冇人reply、教師姐最簡單方法
用性別、出生年查table揾命卦、如1964年男是離卦
再睇蘇師傅揾離宅、佢有寫離宅大門開正北、揾屋揾嗰D囉

附件

蘇民峰 八宅.jpg(325.13 KB)

2021-4-15 11:47 AM

蘇民峰 八宅.jpg

50nn00047756668r3587.jpg(95.46 KB)

2021-4-15 11:47 AM

玄空大卦
引用:
原帖由 andoromedia 於 2021-4-15 11:47 AM 發表

見咁耐冇人reply、教師姐最簡單方法
用性別、出生年查table揾命卦、如1964年男是離卦
再睇蘇師傅揾離宅、佢有寫離宅大門開正北、揾屋揾嗰D囉
感謝師兄 我會研究

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]