• 瀏覽: 3,347
  • 回覆: 74
  • 追帖: 1

三個入面有兩個明顯犯規,VAR居然睇都唔睇下,比夫嗰球連球證專家都話有問題。

去到補時,得4分鐘。但球證set耳機set左3分鐘,雙方都換足5個球員,加埋紅牌及傷停,都只係補4分鐘。

仲有不死人卡斯米路。開波早段柏迪同阿羅祖都踢跌對手而攞牌,卡斯米路有相同動作卻冇牌。

去到最尾送上主裁判Gil Manzano同皇馬既關係圖。

熱賣及精選
如果冇咗球證犯錯得益
皇馬d冠軍都唔知有冇剩返一半

說好的6比5已出現,真係辛苦晒
一大朝又有一星兄送上放大鏡睇波圖
真係開心🥳

引用:
原帖由 濫權太狼 於 2021-4-11 09:20 AM 發表

一大朝又有一星兄送上放大鏡睇波圖
真係開心🥳
巴夫韋治落雨自己扑低又有得怪
明顯係想插水
球證判漏黃牌比巴夫韋治
巴塞又無限得益

塑料袋球衣少年:梅西騙了我 他說幫我卻再沒理過我
美斯又惹官緋!旗下基金會被調查 曝藉此逃稅
傳隊友不滿欠尊重 美斯做孤獨精
基沙文前經理人轟美斯隻手遮天:佢係巴塞嘅毒瘤
皇馬好波

波咪贏咗囉
有本事咪贏返囉
但你冇呀

都係嗰句,皇馬有大絕

引用:
原帖由 柏比ccc尼 於 2021-4-11 10:05 AM 發表

波咪贏咗囉
有本事咪贏返囉
但你冇呀
有球證幫到盡,巴塞好難贏

引用:
原帖由 沉睡白滑的留言 於 2021-4-11 10:10 AM 發表

都係嗰句,皇馬有大絕
呢樣真,場場如是

引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2021-4-11 09:19 AM 發表

如果冇咗球證犯錯得益
皇馬d冠軍都唔知有冇剩返一半
一半咁多?3分1都難啦,近10年皇馬真係實至名歸,我數到只係2017年

引用:
原帖由 辣雞16朗 於 2021-4-11 10:15 AM 發表

一半咁多?3分1都難啦,近10年皇馬真係實至名歸,我數到只係2017年
皇馬全部冠軍世人都歌頌同實至名歸
巴塞就一次都無

塑料袋球衣少年:梅西騙了我 他說幫我卻再沒理過我
美斯又惹官緋!旗下基金會被調查 曝藉此逃稅
傳隊友不滿欠尊重 美斯做孤獨精
基沙文前經理人轟美斯隻手遮天:佢係巴塞嘅毒瘤
引用:
原帖由 球王C朗騎住梅西 於 2021-4-11 10:18 AM 發表

皇馬全部冠軍世人都歌頌同實至名歸
巴塞就一次都無
又係全世界⋯
等於自封goat一樣,自己吹就以為係一樣😌

引用:
原帖由 辣雞16朗 於 2021-4-11 10:13 AM 發表

有球證幫到盡,巴塞好難贏
完全明白,球證幫到盡令皇馬打少個,巴塞仍好難贏🤣
對PSG球證s 幫到盡二回合各送巴塞一個十二碼, 巴塞仍好難贏🤭

引用:
原帖由 katekate2046 於 2021-4-11 10:21 AM 發表

完全明白,球證幫到盡令皇馬打少個,巴塞仍好難贏🤣
對PSG球證s 幫到盡二回合各送巴塞一個十二碼, 巴塞仍好難贏🤭

引用:
原帖由 沉睡白滑的留言 於 2021-4-11 10:20 AM 發表

又係全世界⋯
等於自封goat一樣,自己吹就以為係一樣😌
16金球都幻想得,有咩係冇可能?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]