• 瀏覽: 2,955
  • 回覆: 32
在皇馬2比1擊敗巴塞後,皇馬傳奇卡路士認為,這場比賽皇馬原本應該6比1獲勝。

「這場比賽應該是6比1的比數,已經很多年沒看到贏得這麼輕鬆的國家打比了。」

而前西班牙門將簡尼沙里斯則表示:「我很喜歡這場比賽,很出色,施丹明顯戰勝了高文。」

前皇馬球員貝尼托表示:「施丹的排兵佈陣非常好。他讓華維迪上場封堵艾巴,非常成功。皇馬沒給巴塞多少空間,這讓巴塞的攻防轉換出現問題。皇馬沒有控制比賽,也不需要,因為知道關鍵點在哪裡。」

蘇比沙列特表示:「巴塞面對皇馬,遇到了和對華拉度列一樣的問題。他們給了皇馬反擊的空間,這是皇馬最喜歡的。巴塞上半場表現不好,高文自己也這樣說的。」

https://m.soccer.sina.com.hk/news/article/12922216/87/20210411

巴塞唔洗踢歐聯,皇馬出盡力踢完利記

體能明顯巴塞大有優勢

巴塞又一次輸得好肉酸

塑料袋球衣少年:梅西騙了我 他說幫我卻再沒理過我
美斯又惹官緋!旗下基金會被調查 曝藉此逃稅
傳隊友不滿欠尊重 美斯做孤獨精
基沙文前經理人轟美斯隻手遮天:佢係巴塞嘅毒瘤
熱賣及精選
皇馬好勁

真係無得好賴 歐聯已經出局唔駛踢 體力好咁多都唔夠打 除咗賴球證仲可以點呢?巴塞下下靠球證幫唔係辦法喎 上場巴塞黑哨獲益打多個又唔記得喇?

引用:
原帖由 疑似球皇 於 2021-4-11 10:10 AM 發表

真係無得好賴 歐聯已經出局唔駛踢 體力好咁多都唔夠打 除咗賴球證仲可以點呢?巴塞下下靠球證幫唔係辦法喎 上場巴塞黑哨獲益打多個又唔記得喇?
球證一公平番巴塞就現形

引用:
原帖由 球王C朗騎住梅西 於 2021-4-11 10:15 AM 發表

球證一公平番巴塞就現形
係鬼公平依家屈鳩你 掂一掂手唔俾12碼

引用:
原帖由 白鬍子 於 2021-4-11 01:07 PM 發表

係鬼公平依家屈鳩你 掂一掂手唔俾12碼
睇怕以後踢波要縛住對手先好踢

巴塞 = 累人輸錢就算

賽後還要被RM名宿羞辱

引用:
原帖由 球王C朗騎住梅西 於 2021-4-11 01:11 PM 發表

睇怕以後踢波要縛住對手先好踢
冇用ga我唔識屈你其他野咩
我照屈鳩你 掂到個身 掂到隻腳 我鐘意點屈就點屈

引用:
原帖由 sonofea 於 2021-4-11 09:58 AM 發表

皇馬好勁
好憎皇馬

引用:
原帖由 台灣超可愛Y神 於 2021-4-11 01:12 PM 發表

巴塞 = 累人輸錢就算

賽後還要被RM名宿羞辱
呢2場皇馬出盡飲奶力
好彩利記都博咗成場

引用:
原帖由 球王C朗騎住梅西 於 2021-4-11 01:14 PM 發表

呢2場皇馬出盡飲奶力
好彩利記都博咗成場
好憎巴塞

引用:
原帖由 球王C朗騎住梅西 於 2021-4-11 01:14 PM 發表

呢2場皇馬出盡飲奶力
好彩利記都博咗成場
依家隊皇馬已經係近20年黎最弱估唔到都可以咁輕鬆
可惜冇運 同埋太大雨 好彩d 上半場30分鐘已經3:0
期望炒鳩佢地5:0 6:0

可惜個天都幫左佢地 太大雨 對雙方都有影響 賽果唔同晒
不過都可以照屈鳩你 掂一掂手冇俾12碼

引用:
原帖由 白鬍子 於 2021-4-11 01:13 PM 發表

冇用ga我唔識屈你其他野咩
我照屈鳩你 掂到個身 掂到隻腳 我鐘意點屈就點屈
人地嘅準則係咁嫁
2017年5月,西甲最後一輪,皇馬巴塞爭奪冠軍,皇馬獲勝就能奪冠,但如果平了,而巴塞擊敗了埃瓦爾,巴塞就能奪冠。比賽中埃瓦爾一度2比0領先,但之後尼馬和艾巴插水,靴南迪斯給了巴塞2個12碼。那兩次摔倒,尼馬和艾巴身邊都沒埃瓦爾球員。不過最後皇馬2比0擊敗馬拉加,巴塞雖然4比2擊敗埃瓦爾也無濟於事。

這已經不是國家打比

引用:
原帖由 白鬍子 於 2021-4-11 01:17 PM 發表

依家隊皇馬已經係近20年黎最弱估唔到都可以咁輕鬆
可惜冇運 同埋太大雨 好彩d 上半場30分鐘已經3:0
期望炒鳩佢地5:0 6:0

可惜個天都幫左佢地 太大雨 對雙方都有影響 賽果唔同晒
不過都可以照屈鳩你 掂一掂手冇俾12碼
皇馬體能用得太多
對利唔睇好晉到級
無拉莫斯會比利斬波屈頭槌輸死