• 瀏覽: 4,735
  • 回覆: 71
  • 追帖: 2
本主題由 Akeem 於 2021-5-5 04:11 PM 使用 提升卡 道具
天氣唔太熱上下左右搖擺大細風幾舒服。

"We lied, we cheated, we stole.”- Mike Pompeo  (April 15, 2019)
熱賣及精選
有請 肥佛 空中飛 空申飛 師兄全面進場

引用:
原帖由 天字荳號飛 於 2021-4-11 11:10 AM 發表

呢把風扇冇噴水喎。

"We lied, we cheated, we stole.”- Mike Pompeo  (April 15, 2019)
引用:
原帖由 Akeem 於 2021-4-11 11:23 AM 發表

呢把風扇冇噴水喎。
因為你的不是 美的 來!!

引用:
原帖由 天字荳號飛 於 2021-4-11 11:10 AM 發表

淘佬三十蚊 耗電7W  5葉軟膠葉 4尺坐地扇,

加廿蚊 霧化放濕機,可加香薰劑,

揾掂。 全鄉土無人平得過禾,寧靜得過禾(7W轉速唔快,靠40cm扇面直徑吹風) ,慳電慳過禾,清潔easy過禾(無風扇網), 仲有心曠神怡香氣添。

我準備買床褥~

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。
引用:
原帖由 中國人不吃這套 於 2021-4-11 02:56 PM 發表

淘佬三十蚊 耗電7W  5葉軟膠葉 4尺坐地扇,

加廿蚊 霧化放濕機,可加香薰劑,

揾掂。 全鄉土無人平得過禾,寧靜得過禾(7W轉速唔快,靠40cm扇面直徑吹風) ,慳電慳過禾,清潔easy過禾(無風扇網), 仲有心曠神怡香氣添。
冇相無真相。

引用:
原帖由 Akeem 於 2021-4-11 04:54 PM 發表

冇相無真相。

自己俾幾草野, 堅試下係咪7W.  幾草野都同人計較既,咁就顯得做人好small gas 啦。

我反宜好欣賞人試完,一野掉落垃圾桶po 相 話試左,係7W ,有d 風,不過豪得起,掉左po 相 就算,一係叫 fatfat 免費過黎攞,唔用送俾佢

到夏天都開始用得喎,到時點會唔太熱呀

引用:
原帖由 LaLaChow39 於 2021-4-11 05:49 PM 發表

平時搖頭風扇仔係 21W,

咁不如買 三把7W綠色膠葉 風扇 ,  圍住自己夾係中間吹 應該涼啦掛

有排,政府都未發放

依政府效率

引用:
原帖由 cardreadermp3 於 2021-4-11 06:55 PM 發表

有排,政府都未發放

依政府效率
先使未來錢冇所謂。

成朵發育不良太陽花幾獨特,啲塑膠件夾口有冇啤到起晒披鋒,表面縮水,唔知係唔係阻燃級別,呢啲真係            淨係睇過樣都唔敢試,等鄉土救世主慢慢享受。

引用:
原帖由 LaLaChow39 於 2021-4-11 05:49 PM 發表

太熱開埋冷氣一齊用最緊要夠舒服。

引用:
原帖由 Akeem 於 2021-4-11 10:16 PM 發表

成朵發育不良太陽花幾獨特,啲塑膠件夾口有冇啤到起晒披鋒,表面縮水,唔知係唔係阻燃級別,呢啲真係            淨係睇過樣都唔敢試,等鄉土救世主慢慢享受。
所以先講左, 堅買番黎, 先至好慢慢抽水...

最後一野掉落垃圾桶 po 相都唔益fatfat , 何其霸氣..

廿幾蚊都慳, 俾我就抽唔落水啦...

盞俾人質左一句先...廿蚊都俾唔起...齋做keyboard fighter..

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]