• 瀏覽: 8,894
  • 回覆: 24
各位Ching 呢隻正價買唔買到?

精選汽車
而家係126622 了

引用:
原帖由 M-N 於 2021-4-12 02:34 AM 發表

各位Ching 呢隻正價買唔買到?
NO

宜家太多假勞,假如你係非活躍勞版人,求其係街影左勞話自己買左,為免假扮真,所以我不會當作係真野,抱歉!
藍勞 = 難撈 !?
咁又個個掙到斷貨? 咪玩啦師兄 ~
引用:
原帖由 James1228 於 2021-4-12 08:18 AM 發表

而家係126622 了
講得啱!😂😂😂

而家炒價大約咩價錢

[http://littlesoldier.net/ce08h.php?num1=phy,chi,chem,eng,maths,bs,bio,amaths,;&style=s7
引用:
原帖由 M-N 於 2021-4-12 11:18 PM 發表

而家炒價大約咩價錢
11多起步全新,10半左右2手(仲要睇年份). 師兄有興趣

AD是什麼

2年

引用:
原帖由 香港白滑的高峰 於 2021-4-13 06:05 PM 發表

AD是什麼
A for apple
D for dog

宜家太多假勞,假如你係非活躍勞版人,求其係街影左勞話自己買左,為免假扮真,所以我不會當作係真野,抱歉!
藍勞 = 難撈 !?
你講乜撚嘢呀

引用:
原帖由 香港白滑的高峰 於 2021-4-13 09:27 PM 發表

你講乜撚嘢呀
你問 AD 咪答左你,我見冇人答你好心覆你,答左你又問我講咩,你係咪字像架 ?

藍勞 = 難撈 !?
知唔知自己打咗啲乜嘢字落去呀, 唔好自己話自己啦

引用:
原帖由 香港白滑的高峰 於 2021-4-13 09:40 PM 發表

知唔知自己打咗啲乜嘢字落去呀, 唔好自己話自己啦
你連AD 都唔識,唔知邊個字像

藍勞 = 難撈 !?
All depends on luck

我上網搵到……AD係一種藥膏嚟

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]