• 瀏覽: 3,018
  • 回覆: 21
  • 追帖: 5
我想知點解有D舖頭話安裝約原廠師傅要約到兩個月後,
有D舖頭就話原廠師傅只需要約2個星期左右既?
咁到底係所謂既原廠係有唔同既公司做丫,定係有舖頭呃人?

熱賣及精選
引用:
原帖由 師仔 於 2021-4-12 06:33 AM 發表

三星鎖的香港代理是PLC, 你跟PLC買就要至少排一個月。

有些入的都是PLC行貨,他們有自己師傅,可能會快點,所以會排兩星期。

聽人講就算是PLC都是判俾人做,但未能確定。

舊年二月買咗行貨,第二月就上門安裝

自己裝。

去PLC啦
香港代理
有乜事跟進都好啲

係貴啲同排好耐囉

揾代理裝,可以有埋安裝保養。

The Raymond Voice : 不要做會令自己後悔的事
我在PLC買,真係要約兩個月後先有期幫你裝

銷售手法

去過PXL睇把三星電子鎖PD728, Sales講到好很多人買, 唔買就走寶, 原廠師傅排期安裝要一個月後

我話要等咁耐唔買走頭, 間舖即刻話check到有客買左甩底要改期, 師傅3日後有空檔可以打尖幫我裝左先

3日後開心快樂使用中

龍如無摺埋到,唔知就唔好亂講,龍如暫停營業咋,今日仲有人聽電話和講解

我自己裝修師父裝,用左都8年

最緊要唔好用漏水電池

引用:
原帖由 師仔 於 2021-4-12 06:33 AM 發表

好多其他牌子選擇,點解要等?

我都想買SAMSUNG609, 除左代理重有邊間好, 上網見貴人地成千蚊

引用:
原帖由 MaRk仔 於 2021-4-13 10:45 PM 發表

我都想買SAMSUNG609, 除左代理重有邊間好, 上網見貴人地成千蚊
上年在price.com Great Sino 訂了Samsung 708, 中午訂,當日晚上就來裝,而且非常有禮貌和解釋用法。

引用:
原帖由 MaRk仔 於 2021-4-13 10:45 PM 發表

我之前都睇中609架,不過突然比我係其中一間見到款739,佢係新款啲,而且係用較新嘅指紋識別系統,重點,價錢差不多……

引用:
原帖由 公園長長採購 於 2021-4-13 10:09 PM 發表

好多其他牌子選擇,點解要等?
咁三星靚仔,功能多,啱我屋企有老人家拍卡,後生仔指紋,最重要佢型仔得黎又靚仔🤣而且價錢唔貴

引用:
原帖由 師仔 於 2021-4-14 05:04 AM 發表

咁三星靚仔,功能多,啱我屋企有老人家拍卡,後生仔指紋,最重要佢型仔得黎又靚仔🤣而且價錢唔貴
樓主可能未做足功課… 睇就好似幾好, 但你落舖頭睇完就知3叔其實好雞
利申: 用過3仔兩年半左右, 上年底轉LOCKLY

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]