• 瀏覽: 383
  • 回覆: 16
上週六的西班牙國家打比在大雨中進行,而美斯比賽中更換波衫的舉動,引來了英超球迷的嘲諷。

國家打比進入到下半場,雨是越下越大,球場的能見度都成為問題。比賽剩下10分鐘的時候,巴塞1比2落後,美斯向教練團隊表示,穿著的波衫很不舒服,要求更換波衫,但他的舉動也引發了熱議。

由於有不少美斯將轉投曼城的傳言,英超球迷為此表示,英國經常下雨,而且天氣偏冷,不知道他若轉投英超該怎麼適應。

「美斯換波衫是因為波衫很濕了,不肯定英超是否會允許他這樣做。」

還有球迷表示:「美斯正在發抖,為此在雨中更換波衫,如果天氣再冷,相信他連波衫都不敢換。」

也有球迷表示美斯此舉沒意義,「美斯換上干波衫,但40秒後就濕透了。」

梅西眼見又累球隊輸波仲唔搵D野轉移視線咩

https://m.soccer.sina.com.hk/news/article/12924615/87/20210412

梅西:
就這樣被你(C朗)征服 切斷了所有去路
我的心情是羞家 我的決定是糊塗
就這樣被你(C朗)征服 認同你最好的GOAT
我的劇情已落幕 我的愛恨已入土
熱賣及精選
所以咪唔會轉會囉 溫室球皇有名你叫 需要溫室既保護

引用:
原帖由 疑似球皇 於 2021-4-12 09:10 AM 發表

所以咪唔會轉會囉 溫室球皇有名你叫 需要溫室既保護
宜家西甲都已經唔係溫室

梅西:
美斯去到體力化的英超,會唔會場場嘔?
PS你終於禁完言

輸波就整色整水
梅西真係多藉口

引用:
原帖由 hohohosoho 於 2021-4-12 11:58 AM 發表

美斯去到體力化的英超,會唔會場場嘔?
PS你終於禁完言
曼城仲要梅西先算啦
禁完言喇
不過我一直都在

梅西:
引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2021-4-12 12:01 PM 發表

曼城仲要梅西先算啦
禁完言喇
不過我一直都在
睇價錢啫,平平地曼城都會要。
你一禁完言即連出3個POST

連英超既球迷都要串梅西
睇見都覺得唏噓

男人化妝
X佬界人妖狗
低智仔
西蒙
引用:
原帖由 hohohosoho 於 2021-4-12 12:10 PM 發表

轉會唔會貴得去邊(根本佢唔值錢),係人工
曼城唔會咁笨比咁高人工黎散步掛

男人化妝
X佬界人妖狗
低智仔
西蒙
引用:
原帖由 hohohosoho 於 2021-4-12 12:10 PM 發表

人工貴嘛
同埋曼城要後生隊波先行得順

梅西:
引用:
原帖由 又梅又西八寶粥 於 2021-4-12 12:15 PM 發表

買番黎食8寶粥仲慘

梅西:
引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2021-4-12 12:20 PM 發表

買番黎食8寶粥仲慘
曼城最想要歐聯
應該唔會買個歐聯毒瘤掛

男人化妝
X佬界人妖狗
低智仔
西蒙
引用:
原帖由 又梅又西八寶粥 於 2021-4-12 12:15 PM 發表

如果人工貴,用番阿古路好過。
PS師兄可唔可以POST你頭像張圖俾大家睇真D?

引用:
原帖由 hohohosoho 於 2021-4-12 12:25 PM 發表

如果人工貴,用番阿古路好過。
PS師兄可唔可以POST你頭像張圖俾大家睇真D?
係阿,咁既人工洗鬼買個人返黎散步+眼神防守咩
當然可以分享梅西圖啦

附件

132132132.jpg(7.27 KB)

2021-4-12 12:27 PM

男人化妝
X佬界人妖狗
低智仔
西蒙
引用:
原帖由 又梅又西八寶粥 於 2021-4-12 12:27 PM 發表

係阿,咁既人工洗鬼買個人返黎散步+眼神防守咩
當然可以分享梅西圖啦
蒙牛躺著也中槍

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]