• 瀏覽: 3,353
  • 回覆: 105
國家打比大戰,皇馬2-1戰勝巴塞,比賽最後時段,出現了一次爭議事件,巴塞認為自己的12碼被漏判了,但球證委員會不支持巴塞的觀點。

文迪禁區內防守時疑似拉倒巴塞球員佈雷斯韋特,當值球證拒絕判射12碼,賽後巴塞將帥集體喊冤。

不過塞爾電台透露,西甲球證技術委員會(CTA)對這次判罰進行了複盤,他們認為球證的決定是正確的,並不存在誤判。

掂一掂手而跌就係12碼

同細個時阿媽話掂一掂女仔隻手就會有BB一樣

https://m.soccer.sina.com.hk/news/article/12925493/87/20210412

梅西:
就這樣被你(C朗)征服 切斷了所有去路
我的心情是羞家 我的決定是糊塗
就這樣被你(C朗)征服 認同你最好的GOAT
我的劇情已落幕 我的愛恨已入土
熱賣及精選
球證委員會
咪又係自己人

說好的6比5已出現,真係辛苦晒
馬迷前球證伊圖拉德公開指出9成西甲球證係皇馬球迷,呢個委員會入面有幾多係皇馬球迷,大家心裡有數。 可惜呢球馬迷前球證伊圖拉德選擇大義滅親😌

C羅是外星人,是史詩是神話,是上天所賜

C羅看來像個NBA球員,在空中停留了一個半小時

從太空望向地球唯一能看到的球員(C羅)

飛翔的葡萄牙人—C喬丹

阿朗根本就係勁到痴唒線!!!
引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2021-4-12 11:37 AM 發表

球證委員會
咪又係自己人
唔好理,人地話咩就係咩

C羅是外星人,是史詩是神話,是上天所賜

C羅看來像個NBA球員,在空中停留了一個半小時

從太空望向地球唯一能看到的球員(C羅)

飛翔的葡萄牙人—C喬丹

阿朗根本就係勁到痴唒線!!!
引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2021-4-12 11:37 AM 發表

球證委員會
咪又係自己人
巴塞覺得被屈可以退出西甲架

梅西:
引用:
原帖由 守到你冇聲出 於 2021-4-12 11:37 AM 發表

馬迷前球證伊圖拉德公開指出9成西甲球證係皇馬球迷,呢個委員會入面有幾多係皇馬球迷,大家心裡有數。 可惜呢球馬迷前球證伊圖拉德選擇大義滅親😌
又係吹水9屈皇馬新聞
可以不理
但以下就係真人真事
事實上就在施蒙尼抱怨球證的那個賽季,巴塞獲得19個12碼,只被判1個。皇馬獲得9個,卻被判4個。

2017年5月,西甲最後一輪,皇馬巴塞爭奪冠軍,皇馬獲勝就能奪冠,但如果平了,而巴塞擊敗了埃瓦爾,巴塞就能奪冠。比賽中埃瓦爾一度2比0領先,但之後尼馬和艾巴插水,靴南迪斯給了巴塞2個12碼。那兩次摔倒,尼馬和艾巴身邊都沒埃瓦爾球員。不過最後皇馬2比0擊敗馬拉加,巴塞雖然4比2擊敗埃瓦爾也無濟於事。

梅西:
引用:

球證委員會
咪又係自己人
咪嬲啦,唔輸都輸左,老屈又有咩用,不如再話背後注碼仲好,冇咁難睇
希望梅西可以爭氣,交出應有表現

男人化妝
X佬界人妖狗
低智仔
西蒙
引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2021-4-12 11:46 AM 發表

又係吹水9屈皇馬新聞
可以不理
但以下就係真人真事
事實上就在施蒙尼抱怨球證的那個賽季,巴塞獲得19個12碼,只被判1個。皇馬獲得9個,卻被判4個。

2017年5月,西甲最後一輪,皇馬巴塞爭奪冠軍,皇馬獲勝就能奪冠,但如果平了,而巴塞擊敗了埃瓦爾,巴塞就能奪冠。比賽中埃瓦爾一度2比0領先,但之後尼馬和艾 ...
事實唔會有人睇架
唔好理,人地話咩就係咩

男人化妝
X佬界人妖狗
低智仔
西蒙
引用:
原帖由 又梅又西八寶粥 於 2021-4-12 11:46 AM 發表

咪嬲啦,唔輸都輸左,老屈又有咩用,不如再話背後注碼仲好,冇咁難睇
希望梅西可以爭氣,交出應有表現
梅西呢場有MVP架
仲當場除衫
真係引死人
輸波對梅西黎講只係件小事

梅西:
引用:
原帖由 又梅又西八寶粥 於 2021-4-12 11:47 AM 發表

事實唔會有人睇架
唔好理,人地話咩就係咩
世人嘅眼睛係雪亮嘅
白色嘅點抹都唔會黑

梅西:
引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2021-4-12 11:50 AM 發表

梅西呢場有MVP架
仲當場除衫
真係引死人
輸波對梅西黎講只係件小事
梅西迷MODE:
梅西在場邊,隊友龍咁堅
梅西冇出場,假分網照MVP表揚
X佬介最愛

男人化妝
X佬界人妖狗
低智仔
西蒙
球証委員會唔及梅西迷識波
講完

引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2021-4-12 11:51 AM 發表

世人嘅眼睛係雪亮嘅
白色嘅點抹都唔會黑
呢句真,你睇下老屈個貼
大部分人都係DISLIKE,證明正常人既眼睛係雪亮嘅
做到咁醜怪為咩呢
我係旁人會覺得輸唔起囉

男人化妝
X佬界人妖狗
低智仔
西蒙
引用:
原帖由 又梅又西八寶粥 於 2021-4-12 11:54 AM 發表

呢句真,你睇下老屈個貼
做到咁醜怪為咩呢
我係旁人會覺得輸唔起囉
肉眼已經睇到係巴夫韋治插水啦
仲屈
得啖笑
球例唔識又唔學

梅西:
引用:
原帖由 又梅又西八寶粥 於 2021-4-12 11:54 AM 發表

呢句真,你睇下老屈個貼
做到咁醜怪為咩呢
我係旁人會覺得輸唔起囉
係咁架啦
鬼叫鬼馬成日騎住巴塞咩
佢地嬲都正常既
但成日老屈真係好肉酸

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]