• 瀏覽: 2,737
  • 回覆: 25
  • 追帖: 1
請問正版手制幾錢?
副廠,淘 X 手制質素如何?

thanks

熱賣及精選
正版JC 香港賣$5**, 淘都係咁上下。
我既JC 已經飄移已久。 所以係屋企淘左良值pro 掣黎用, 百幾二百蚊物有所值。 黎緊會配多對副廠JC 插落機到用。

我暫時有4個手制,各有千秋

原裝行貨Switch Pro, 購入價$420, 各方面都好,做工一流。買左1年,常用,暫時冇任何問題。

良值一代,淘寶購入,128人仔,手感冇Switch pro好, 但重量比較輕,適合長時間操作 .此手制冇NFC,同冇喚醒功能。做工就一般,冇質感。唯一好處係"平"。

良值3代透明版。外型靚仔,購入價190人仔。手感比1代好,有喚醒功能。做工比1代好很多。常用。

8bitdo M30,此手制for我打舊game, 橫式遊戲(例如魔界村). 同格鬥game. 淘寶購入價$150.做工不俗

見圖

引用:
原帖由 healchu 於 2021/4/13 12:51 發表

原裝行貨Switch Pro, 購入價$420, 各方面都好,做工一流。買左1年,常用,暫時冇任何問題。
retro game 我也是用8bitdo & retro-bit

引用:
原帖由 healchu 於 2021-4-13 12:51 PM 發表

良值一代,淘寶購入,128人仔,手感冇Switch pro好, 但重量比較輕,適合長時間操作 .此手制冇NFC,同冇喚醒功能。做工就一般,冇質感。唯一好處係"平"。

良值3代透明版。外型靚仔,購入價190人仔。手感比 ...
最後一款好靚,想入手

There Is No God Wonderful New World
引用:
原帖由 healchu 於 2021-4-13 12:51 PM 發表

良值3代透明版。外型靚仔,購入價190人仔。手感比 ...
可唔可以較一下4款震動效果? 我用緊原裝PRO, 但感覺HD RUMBLE 無JOYCON咁明顯.

引用:
原帖由 esprithk 於 2021-4-13 01:14 PM 發表

retro game 我也是用8bitdo & retro-bit

12255430 12255431 12255432 12255433
係SEGA 出俾SWITCH 既正版手掣? 幾錢?

引用:
原帖由 ginobili0622 於 2021-4-13 04:03 PM 發表

可唔可以較一下4款震動效果? 我用緊原裝PRO, 但感覺HD RUMBLE 無JOYCON咁明顯.
冇特別留意,等我試一試先

白良值

引用:

M30打格鬥真不錯,8bitdo的手掣都手感好又細~

引用:
原帖由 ginobili0622 於 2021-4-13 04:03 PM 發表

試左,覺得良值3代好少少,但分別唔大。

引用:
原帖由 healchu 於 2021-4-14 12:10 PM 發表

試左,覺得良值3代好少少,但分別唔大。
唔該晒, 咁我諗都係用番PRO

引用:
原帖由 guideguide 於 2021-4-12 13:50 發表

請問正版手制幾錢?
副廠,淘 X 手制質素如何?

thanks
幾日前淘咗個原裝Pro 手制,格價網賣$5xx幾,淘寶賣¥2xx幾,兌番港紙都只係$3xx幾,加¥10集運費寄到屋企附近自取點,用咗幾日,感覺非常滿意,賣家仲送咗個矽膠套,真窩心,可防滑防手汗防刮花,香港買,邊度會有野送架,咩都要收錢!

8👈啊HdncXXV0DE0啊 https://m.tb.cn/h.4pvrc2O?sm=f7a3ae  任天堂Switch原裝遊戲手柄nspro藍牙無線HD震動電腦steam專業手柄

附件

20210412_205208.jpg(213.05 KB)

2021-4-17 04:15 AM

20210412_204954.jpg(213.86 KB)

2021-4-17 04:15 AM

引用:
原帖由 D80sniper 於 2021-4-17 04:15 AM 發表

幾日前淘咗個原裝Pro 手制,格價網賣$5xx幾,淘寶賣¥2xx幾,兌番港紙都只係$3xx幾,加¥10集運費寄到屋企附近自取點,用咗幾日,感覺非常滿意,賣家仲送咗個矽膠套,真窩心,可防滑防手汗防刮花,香港買,邊度會有野送架,咩都要收錢!

8👈啊HdncXXV0DE0啊 https://m.tb.cn/h.4pvrc2O?sm=f7a3ae  任天堂Switch原裝遊戲手柄nspro藍牙無 ...
格價網睇下就算,Pro手制行貨係香港合理價係420~460,超460就係貴,我前年買果隻當日都係420 .其實同淘寶差唔多

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]