• 瀏覽: 3,657
  • 回覆: 69
  • 追帖: 1
祖記3比1擊敗熱那亞後,C.朗拿度(Cristiano Ronaldo)情緒不佳,和隊友發生了衝突。

C.朗拿度對未能破門感到不快,《米蘭體育報》稱,賽後他對幾個隊友「發了火」,包括基艾沙(Federico Chiesa)和基亞連尼(Giorgio Chiellini),指責他們「傳球糟糕」。

比賽後,C.朗拿度一度將波衫扔在地上,有消息稱,他是扔給一球童的,但此舉也反應出葡萄牙人心中的惱火。
  (艾爾威宙)

https://m.soccer.sina.com.hk/news/article/12927394/85/20210412

贏波都比人吊,做佢隊友都幾慘

熱賣及精選
基艾沙表現好過佢喎。

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2021-4-12 06:00 PM 發表

基艾沙表現好過佢喎。
表現好過佢更係吊得應啲啦,搶哂佢風頭

屌得好丫
邊個准你入波㗎,唔准入,要交晒比朗朗

有一球突擊、三線奔走向對方禁區、c朗靠左、中間球員帶緊波、右邊近D有另一隊友、點知中間果位豬友想交比右邊但力度角度不湯不水、比龍門沒收、真心低罵

天意差錯誰可補?一切遭遇誰擺怖?
人生果真有定數?太是殘酷!太是殘酷!!
自己離門一碼面對空門竟然射中柱
仲好意思埋怨隊友
基斯坦奴想入波想到走火入魔啦

說好的6比5已出現,真係辛苦晒
引用:
原帖由 eliskw2000 於 2021-4-12 06:00 PM 發表

基艾沙表現好過佢喎。
阿朗撞柱果球都係基艾沙首先推咗幾十碼製造個機會出嚟。

球隊贏波不值一提,自己有得刷記錄先最重要

引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2021-4-12 06:12 PM 發表

自己離門一碼面對空門竟然射中柱
仲好意思埋怨隊友
基斯坦奴想入波想到走火入魔啦
我覺得C7可能有情緒病,建議及早求醫

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2021-4-12 07:01 PM 發表

都似係啦

引用:
原帖由 Evercani 於 2021-4-12 06:57 PM 發表

球隊贏波不值一提,自己有得刷記錄先最重要
C羅份人係咁

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2021-4-12 07:01 PM 發表

根本就係想刷數據想到走火入魔

說好的6比5已出現,真係辛苦晒
總之踢得唔好就係隊友問題啦!!

引用:
原帖由 D老爺 於 2021-4-12 08:16 PM 發表

總之踢得唔好就係隊友問題啦!!
自己離門一碼,空門都射唔入,咁都仲要鬧隊友,唔係啩?

呢D 垃圾媒體作故仔都咁多人好意思用尼打飛機 ?
秀智商下限

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]