• 瀏覽: 23,019
  • 回覆: 223
真相就係有人想你走

明周娛樂報道:
電視廣播今日(12日)正式宣布副主席兼行政總裁李寶安,將於5月26日的股東周年大會後退休,並辭任電視廣播副主席、集團行政總裁及執行董事職務。而李寶安「愛將」無綫助理總經理余詠珊亦將辭職,余詠珊回覆《明周》表示會於4月底辭職,她指公司有一些新變化,而這些變化和我的想法有所不同,他們對我之前做的東西也不是特別滿意。」

余詠珊直言很諒解公司覺得應該找適當的人領導,「我覺得志偉是真心真意、全心全意想做一些好的節目, 所以就算我離開也會祝福這間公司做得好,希望做好節目,再得到多些市場的認可。我一定會祝福,因為有很多舊同事、舊部屬還在公司工作,希望他們愈早愈好。自問這過去的幾年其實很分心,同時做很多東西,其實對於綜藝是自己做得不好,其實可以做得更好。現在有人很認真地做,對我來說是可以的,我接受到的,不覺得公司和我的方向不同或想法不同,我覺得可以接受的,最重要為香港人做多一些事情。」

https://www.mpweekly.com/neo-ent/focus/local/20210412-241344

熱賣及精選
就係想你走呀 八婆,對你做嘅嘢點止唔係特別滿意,
直情係 十分 非常 完全 絕對 徹底 百分百 唔滿意呀,快啲躝 趷 跙 啦

最好掃走垃圾有線幫
包括奀星蝗嗅魚洪狗城

早走早着

佢算唔算人神共憤?

菲人黎旅遊我唔會排擠佢地
但要求港人唔請菲人係要經濟打擊佢地
護保在菲旅客都做唔到
唔打擊佢地經濟
佢地點識反省
.

快啲走啦,唔係你我哋會成日見到果個唔識做戲既藍脆魚同洪永城?好彩你老公走咗,唔係又菊梓喬鄭俊弘成日出黎獻世!

其實余詠珊做左D乜?咁多人唔鐘意佢?

佢自己又鐘唔鐘意tvb?你入得呢間公司,都想佢好架嘛,點會做衰自己公司?

利申,唔係幫余詠珊,不過真係想知佢做過D乜

支持警察嚴正執法!
終於開竅,知道自己幾咁惹人討厭

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2021-4-12 08:00 PM 發表

其實余詠珊做左D乜?咁多人唔鐘意佢?

佢自己又鐘唔鐘意tvb?你入得呢間公司,都想佢好架嘛,點會做衰自己公司?

利申,唔係幫余詠珊,不過真係想知佢做過D乜
都係嗰句, 若果沒有她引入有線一眾人才, 向TVB「輸血」;TVB早就唔得啦!!

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。
余C9一入公司就搞山頭分化

點解大家咁憎佢

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-4-12 08:07 PM 發表

都係嗰句, 若果沒有她引入有線一眾人才, 向TVB「輸血」;TVB早就唔得啦!!
吾系佢同佢老和唱片公司不和,攪到啲歌星雪藏晒咪,引致無線一直走左十年下坡。有線一向黃人多。

引用:
原帖由 急焦正金童 於 2021-4-12 08:15 PM 發表

吾系佢同佢老和唱片公司不和,攪到啲歌星雪藏晒咪,引致無線一直走左十年下坡。有線一向黃人多。
cls....

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。
引用:
原帖由 AlinaMak 於 2021-4-12 08:11 PM 發表

點解大家咁憎佢
老妖,樣哀囉。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]