• 瀏覽: 3,458
  • 回覆: 13
想買只二手錶,見到貴人有價錢ok,信得過嗎?

精選汽車
Ok gei, been in business for long long time.

引用:
原帖由 littlebanana 於 2021-4-15 10:38 PM 發表

Ok gei, been in business for long long time.
Ok, Thanks bro

覺得佢有d唔公道

買全新啦!

引用:
原帖由 tecknit2 於 2021-4-12 08:37 PM 發表

想買只二手錶,見到貴人有價錢ok,信得過嗎?
貴過人

貴過人更係信得過

引用:
原帖由 wang8699 於 2021-4-17 09:44 AM 發表

貴過人更係信得過
他們貴過人咩?我見到上個月他們賣緊隻Explorer 1 214270 mark 2 55000, 出面全新92000

引用:
原帖由 tecknit2 於 2021-4-17 12:07 PM 發表

他們貴過人咩?我見到上個月他們賣緊隻Explorer 1 214270 mark 2 55000, 出面全新92000
冇乜可能,一係你睇錯形號,一係廣告~

引用:
原帖由 amaebi2012 於 2021-4-17 12:10 PM 發表

冇乜可能,一係你睇錯形號,一係廣告~
我實體店見到 同網上都見到 他們carousell有擺出來 賣左兩隻 一隻55000 第二隻56800

引用:
原帖由 tecknit2 於 2021-4-17 12:07 PM 發表

啲人係咁叫

引用:

214270 要買$92000😂😂,賣出正天才,入個果係蠢材,炒到咁離地,益晒D錶佬
如你有214270在手,自己問下的收錶佬收幾多,相信你自己都接受唔到錶佬報比你個價
最後建議樓主,炒價不入,買唔到唔洗死,只係冇得威

現在的錶價,日日mark 高一兩萬!疫市奇葩😅🤣 成交量唔知高唔高😁

炒價不買

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]