• 瀏覽: 9,362
  • 回覆: 68
  • 追帖: 1
我左鼻其實都一段時間塞,呼吸唔暢順,按住右鼻好大力噴左鼻都係得好小氣出黎,噴完果隻通鼻靈會好點,如果按住右鼻用左鼻呼吸,但係都會呼呼聲,我驚自己會唔會係咁唔好彩中招,利申:2字頭,因為一直都驚中左唔知點所以又唔想睇醫生,覺得寧願唔知會好點,如果現在睇醫生,又真係咁唔好彩中左,真係唔知點好,點都好,有乜事唔想比屋企人知...

熱賣及精選
引用:
原帖由 james_tang 於 2021-4-12 10:07 PM 發表

我左鼻其實都一段時間塞,呼吸唔暢順,按住右鼻好大力噴左鼻都係得好小氣出黎,噴完果隻通鼻靈會好點,如果按住右鼻用左鼻呼吸,但係都會呼呼聲,我驚自己會唔會係咁唔好彩中招,利申:2字頭,因為一直都驚中左唔知點所以又唔想睇醫生,覺得寧願唔知會好點,如果現在睇醫生,又真係咁唔好彩中左,真係唔知點好,點都好,有乜事唔想比屋企人知...
早啲去睇下👍👍

引用:
原帖由 帝皇吞 於 2021-4-12 10:09 PM 發表

早啲去睇下👍👍
感謝師兄關心!估唔到你有追蹤我😅

引用:
原帖由 james_tang 於 2021-4-12 10:10 PM 發表

感謝師兄關心!估唔到你有追蹤我😅
😊👍👍

去睇耳鼻喉科一照就知

引用:
原帖由 通緝犯三號 於 2021-4-12 10:33 PM 發表

去睇耳鼻喉科一照就知
師兄有無邊間好介紹?我剛才上網搵過d資料話可以驗血?

引用:
原帖由 james_tang 於 2021-4-12 10:39 PM 發表

師兄有無邊間好介紹?我剛才上網搵過d資料話可以驗血?
https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=29648423

引用:
原帖由 james_tang 於 2021-4-12 10:07 PM 發表

本身有冇鼻敏感?有鼻竇炎有機會另鼻孔縮窄,睇醫生喇!唔好估估下!

引用:
原帖由 mugdouduck 於 2021-4-13 02:44 AM 發表

https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=29648423
thx

引用:
原帖由 古時灰名車 於 2021-4-13 09:30 AM 發表

本身有冇鼻敏感?有鼻竇炎有機會另鼻孔縮窄,睇醫生喇!唔好估估下!
鼻敏感係呢幾年開始有,跟住先再進化到宜家左鼻塞

引用:
原帖由 james_tang 於 2021-4-13 10:24 AM 發表

鼻敏感係呢幾年開始有,跟住先再進化到宜家左鼻塞
點都係睇左耳鼻喉專料先!有心理準備都幾貴!

引用:
原帖由 古時灰名車 於 2021-4-13 12:30 PM 發表

點都係睇左耳鼻喉專料先!有心理準備都幾貴!
一般收費要幾錢?大概...

我早一個月係中環睇,連葯診金$1600

有照內窺鏡

引用:
原帖由 古時灰名車 於 2021-4-14 09:38 AM 發表

我早一個月係中環睇,連葯診金$1600
可否pm介紹?thx

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]