• 瀏覽: 16,158
  • 回覆: 95
  • 追帖: 1
連朱晨麗和劉佩玥都唔理...

曾志偉上台,首先同鄧佩儀擊掌,並說了幾句話,令鄧佩儀變得又驚又喜。

熱賣及精選
歌莉亞係靚女同形象好,但佢能力真的不及御用娘娘劉佩玥

引用:
原帖由 tamama衝擊波 於 2021-4-12 10:34 PM 發表

朱晨麗陳國強搞過, 佩玥又太多兵.
鄧 暫時pure d(現實唔知)

引用:
原帖由 stophy 於 2021-4-12 10:38 PM 發表

朱晨麗陳國強搞過, 佩玥又太多兵.
鄧 暫時pure d(現實唔知)
睇跳舞都知,歌莉亞明顯唔夠姣唔夠放。

咁馮盈盈咪唔甘心

引用:
原帖由 stophy 於 2021-4-12 10:26 PM 發表

連朱晨麗和劉佩玥都唔理...

曾志偉上台,首先同鄧佩儀擊掌,並說了幾句話,令鄧佩儀變得又驚又喜。
咋晚鄧佩儀bb應該失身左

鄧佩儀無嘞

矮仔話今晚鯨乾水等我

引用:
原帖由 tamama衝擊波 於 2021-4-12 10:34 PM 發表

我覺得佢演戲、唱歌、跳舞都係冇乜天份,但佢以為自己唱歌好好聽。

引用:
原帖由 沙田綠色核心 於 2021-4-12 11:03 PM 發表

我覺得佢演戲、唱歌、跳舞都係冇乜天份,但佢以為自己唱歌好好聽。
yes..我覺得佢唯一優點..好似kelly..係佢最大優勢..講演戲.跳舞..王君馨好佢n倍

引用:
原帖由 nbachung101 於 2021-4-12 11:09 PM 發表

yes..我覺得佢唯一優點..好似kelly..係佢最大優勢..講演戲.跳舞..王君馨好佢n倍
同tiffany 同類style

引用:
原帖由 nbachung101 於 2021-4-12 10:53 PM 發表

咋晚鄧佩儀bb應該失身左
矮仔上樓梯

引用:
原帖由 stophy 於 2021-4-12 11:13 PM 發表

同tiffany 同類style
咁佢上綜藝同做主持好過劉穎璇
劉同鄧相比的優勢是青春,其實兩人都無咩演藝天份

不過劉起碼願意學好中文溶入香港演藝界,呢方面比岑麗香那類外藉藝人強

引用:
原帖由 nbachung101 於 2021-4-12 11:09 PM 發表

從來唔否認王君馨有能力同努力工作,但唔化妝真係幾樣衰下,而且有時言行誇張

呢個就同定姑同類.但定姑工作更博命而且能力更強

引用:
原帖由 沙田綠色核心 於 2021-4-12 11:03 PM 發表

演藝冇天份都可以學, 但見親佢都一潭死水咁先悶到訓.

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]