• 瀏覽: 4,625
  • 回覆: 14
  • 追帖: 1
本主題由 Super_Eric 於 2021-4-27 12:12 AM 關閉
[隱藏]
熱賣及精選
引用:
原帖由 超靚仔20 於 2021-4-13 01:03 PM 發表

https://youtu.be/iXHGZ36kYUw
你有咩??



暴力先係和平
噤聲先係民主
大話先係真相
邪惡先係良知
  
以上都係曱甴話..........
好似玩具


好似__具


[隱藏]
假到爆!!


拍到一碗狗兜


https://youtu.be/17UfbG_GYww



人格?
哈哈~


終於知道你的人格了



假嘅,太普通了


假慨。網上流傳好多咗。


炊烟起咗,我喺门口等你。夕阳下啦,我喺山边等你。叶子黄,我喺树下等你。月儿弯咗,我喺十五等你。细雨嚟啦,我喺遮下等你。流水冻,我喺河畔等你。
[隱藏]
60年前影到禾就信


自無人機普及後ufo片已唔值錢了,人類期待既係類似independent day真正全面降落地球


拍攝當時有無其他人亦同時拍低影像?


有點假


人格?你有過咩?


[隱藏]
樓主你係認真嘅就留 GPS 位置, 等其他人可以去證明你個位置嘅真確性, 單用咩人格保證, 我就保證你一定被插爆.


--------------------------------------------------------
It is not what you have, but how you use it.
Truth may hurt, but lies kill.
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]