• 瀏覽: 1,404
  • 回覆: 10
本身自已有依3隻錶
想買一隻德國錶
但係依3隻三揀一有D煩惱唔知點揀好
希望大家俾D意見

附件

Screenshot_20210413-131910_Chrome.jpg(60.21 KB)

2021-4-13 01:24 PM

Screenshot_20210413-131926_Chrome.jpg(60.43 KB)

依隻見佢機芯行到100hr,同埋唔洗教日期

Screenshot_20210413-131954_Chrome.jpg(68.83 KB)

20210122_214627.jpg(290.64 KB)

本身自已有依3隻錶

精選汽車
如果唔係見你有金色錶的話,會建議選玫瑰金,但再細想後會建議買第一隻, GO個日期設計咁正,當然首選

引用:
原帖由 jacobcat2000 於 2021-4-13 02:59 PM 發表

如果唔係見你有金色錶的話,會建議選玫瑰金,但再細想後會建議買第一隻, GO個日期設計咁正,當然首選
多謝意見

人生如戲,戲如人生;箇中情節,何必認真
引用:
原帖由 確叻豬 於 2021-4-13 01:24 PM 發表

本身自已有依3隻錶
想買一隻德國錶
希望大家俾D意見
個人鍾意Observer

我已有一隻Excellence (銀色)

既然有幾隻正正經經嘅錶,不如買隻panomatic reverse oL仲過癮啦

引用:
原帖由 確叻豬 於 2021-4-13 01:24 PM 發表

本身自已有依3隻錶
想買一隻德國錶
希望大家俾D意見
樓主最終買了邊個?

睇你現有錶款,都係比較平實,正經

師兄如果想有variation,就應該在斯文錶中找比較突出的

這三個選擇之中,最好選擇明顯就係panomatic inverse

偏心dial,透視鵝頸,eye catching,隆重又不失斯文

伸延閱讀
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]