• 瀏覽: 4,535
  • 回覆: 44
埋單4310

MH特別版套裝3280
SD卡64GB 380 (諗返轉頭先知搵笨,64GB邊洗咁貴)
黑色套連MON貼280
一隻槍GAME加支槍370

都係自己ON9
冇逐樣問清楚幾錢
返去睇張單係冇寫每樣幾錢的
出古惑

當買個教

無非想放下妳
還是掛念妳
誰又會及我傷悲
熱賣及精選
都話左幾百次去深水埗只能去福仁。 或者去官方指定店舖。

日日水兵就出文叫人去黃金。

https://www.nintendo.com.hk/pokemon_sun_moon/store/

引用:
原帖由 kkkk007 於 2021-4-13 02:20 PM 發表

埋單4310

MH特別版套裝3280
SD卡64GB 380 (諗返轉頭先知搵笨,64GB邊洗咁貴)
黑色套連MON貼280

都係自己ON9
冇逐樣問清楚幾錢
出古惑

當買個教
王金~~~~~~~~~~仲要係超撚7臭串~~~~~~~~~佢亞媽個臭HI~~~~~~~~~~唔好念住有得換~~~~果度黑撚到仆街~~~~~~~依+香港到唔知係物撚野世界
仲有你果個68GB一定唔夠~~~~~~~過多一段日子~~~~~~可以買過第二張
唔關你有無逐樣問清楚幾錢既問題

都唔你自己ON9
果班仆街係甘架~~~~~~~~~~一知到你唔熟一定呃9你~~~~~~~
果度既租好撚貴架~~~~~~~~佢唔甘做可能生存唔到

引用:
原帖由 goodwingoodwins 於 2021-4-13 15:29 發表

王金~~~~~~~~~~仲要係超撚7臭串~~~~~~~~~佢亞媽個臭HI~~~~~~~~~~唔好念住有得換~~~~果度黑撚到仆街~~~~~~~依+香港到唔知係物撚野世界
仲有你果個68GB一定唔夠~~~~~~~過多一段日子~~~~~~可以買過第二張
唔關你有無逐樣問清楚幾錢既問題

都唔你自己ON9
果班仆街係甘架~~~~~~~~~~一知到你唔熟一定呃9你~~~~~~~
請問師兄咁買幾多GB先夠?
係咪買出面普通果D SD卡都OK架?
THX
係啦,早知去正宗任天堂店買貴D條氣都順D

無非想放下妳
還是掛念妳
誰又會及我傷悲
引用:
原帖由 kkkk007 於 2021-4-13 02:20 PM 發表

埋單4310

MH特別版套裝3280
黑色套連MON貼280

都係自己ON9
冇逐樣問清楚幾錢
出古惑

當買個教
究竟係部機係假野?定張卡無64GB?定個MON貼係花既?定隻GAME玩唔到?
如果人地賣俾你,每樣野都係WORK,咁點解話人地呃你?

每間舖都可以定自己既價錢,除非官方有定價。人地每間舖既租金、人工、、服務、成本都唔同。人地賣得貴你可以唔幫襯。但自己唔睇價錢,仲要俾埋錢走然後話人呃你,我又覺得唔啱。

引用:
原帖由 kkkk007 於 2021-4-13 03:32 PM 發表

請問師兄咁買幾多GB先夠?
係咪買出面普通果D SD卡都OK架?
THX
係啦,早知去正宗任天堂店買貴D條氣都順D
睇下你玩幾多隻GAME~~~~~~~如果10隻GAME可能到OK~~~~~~~~一百隻GAME一定唔夠
日子耐佐你就知到你自己買幾多GB先夠?~~~~~~~~~如果你剩係玩一隻MH既話一定夠]

SD卡64GB一定唔洗380~~~~~~~~~一定係呃9你

引用:
原帖由 goodwingoodwins 於 2021-4-13 15:35 發表

睇下你玩幾多隻GAME~~~~~~~如果10隻GAME可能到OK~~~~~~~~一百隻GAME一定唔夠
日子耐佐你就知到你自己買幾多GB先夠?~~~~~~~~~如果你剩係玩一隻MH既話一定夠]

SD卡64GB一定唔洗380~~~~~~~~~一定係呃9你
明白
唔該晒師兄

無非想放下妳
還是掛念妳
誰又會及我傷悲
而家switch用最大容量嘅SD咭係幾大?
市價係幾錢?
我都想買

引用:

埋單4310

MH特別版套裝3280
黑色套連MON貼280

都係自己ON9
冇逐樣問清楚幾錢
出古惑

當買個教
黃金邊間買?
mon貼連套如果唔係原裝,大約係50蚊左右
64gb TF都係70蚊左右。
淨係呢度佢就賺左你440.

引用:
原帖由 hako 於 2021-4-13 03:49 PM 發表

而家switch用最大容量嘅SD咭係幾大?
市價係幾錢?
我都想買
應該係512gb.
其實256gb都夠用,除非你全部game都係Download

引用:
原帖由 esprithk 於 2021-4-13 02:41 PM 發表

都話左幾百次去深水埗只能去福仁。 或者去官方指定店舖。

日日水兵就出文叫人去黃金。

https://www.nintendo.com.hk/pokemon_sun_moon/store/
最好去番有信譽果啲。
黃金有好多間連鋪頭名都冇,就危險啲,多數會中伏

引用:
原帖由 healchu 於 2021-4-13 04:41 PM 發表

應該係512gb.
其實256gb都夠用,除非你全部game都係Download
幾多錢?

套、貼、sd card 食水好深!

引用:
原帖由 hako 於 2021-4-13 05:19 PM 發表

幾多錢?
512gb要大約500蚊。

引用:
原帖由 healchu 於 2021-4-13 05:29 PM 發表

512gb要大約500蚊。
我一陣去買

主題標籤 #switch
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]