• 瀏覽: 2,210
  • 回覆: 14
  • 追帖: 1
澳門等船期間, 人有三急 入到廁所見到有個女人企喺度照鏡, 對方從鏡面望過嚟, 咁我以為入錯廁所行返出去, 但諗真啲其實有尿兜應該係佢 入錯廁所, 在門口猶豫了一陣再入去 , 個女人就唔見咗喇, 當時 佢仲喺塊玻璃望過 我嗰邊

熱賣及精選
你有陰陽眼喎

謝謝

唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  
咁咪時運低,未賭就唔好去賭啦

To remember, to let go, and to move on.
生活簡單,就是享受。
不打擾,是我對你最後的温柔。
我是善良就好,我是真的就好,我對得起自己就好。
即使身邊世事再毫無道理,與你永遠亦連在一起。
引用:
原帖由 bobo_wong 於 2021-4-17 02:07 AM 發表

咁咪時運低,未賭就唔好去賭啦
其實係回程返香港時等船時去廁所

引用:
原帖由 基三文 於 2021-4-17 06:20 AM 發表

其實係回程返香港時等船時去廁所
哈哈! 咁個次輸定贏?😂

我多年前BOOK了威尼斯人同媽咪住一晩,房間好大好靚,我等佢地瞓左出去行下。第二朝媽咪話我出去後,好似有野拍佢隻腳,咁我半瞓個陣,其實聽到好嘈,好似好多小朋友聲音,但太攰,冇理到,瞓著左。

To remember, to let go, and to move on.
生活簡單,就是享受。
引用:
原帖由 bobo_wong 於 2021-4-17 02:02 PM 發表

哈哈! 咁個次輸定贏?😂

我多年前BOOK了威尼斯人同媽咪住一晩,房間好大好靚,我等佢地瞓左出去行下。第二朝媽咪話我出去後,好似有野拍佢隻腳,咁我半瞓個陣,其實聽到好嘈,好似好多小朋友聲音,但太攰,冇理到,瞓著左。
印象中冇乜輸贏
聽到耳邊有集聲我都試過,不過係屋企,灘灘下聽到有人講野但不清晰

引用:
原帖由 基三文 於 2021-4-17 03:55 PM 發表

印象中冇乜輸贏
聽到耳邊有集聲我都試過,不過係屋企,灘灘下聽到有人講野但不清晰
酒店隔音唔好,間中都會有雜聲,有次去日本,十點幾,隔壁傳來EE呀呀,應該係正常叫聲,唔係鬼聲鬼氣

另一次去旅行,半夜醒左,聽到EE哦哦,我好努力聽下講咩,但都聽唔明,個次係去俄羅斯,我當真係有人講俄文,又繼續瞓覺。😅😅

咁個次你係洗手間見完之後,有冇病倒?

生活簡單,就是享受。
引用:
原帖由 bobo_wong 於 2021-4-18 05:55 AM 發表

酒店隔音唔好,間中都會有雜聲,有次去日本,十點幾,隔壁傳來EE呀呀,應該係正常叫聲,唔係鬼聲鬼氣

另一次去旅行,半夜醒左,聽到EE哦哦,我好努力聽下講咩,但都聽唔明,個次係去俄羅斯,我當真係有人講俄文,又繼續瞓覺。😅😅

咁個次你係洗手間見完之後,有冇病倒?
ee聲會唔會係......

澳門之后冇病冇痛,但偶然諗起會打冷陣

應該系那女仔走錯洗手間喇

多謝分享

樓主都幾有緣喎……………祝你好時高運

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]