• 瀏覽: 716
  • 回覆: 19
本主題由 青森冬雪 於 2021-4-13 10:17 PM 移動
頭先同男友食完飯,可能凍飲關係。。人有三急,要去女廁解決,但個商場男廁同女廁分開,一邊東一邊西。。。。我解決完出黎唔見咗男友等我,見女廁門口好多男仔守侯。。。但我男友721唔見人。。。我周圍搵佢。。。原來佢自己走咗去男廁

各位姊妹應唔應該分手。。。一陣係女廁有色魔或者變態佬點算

我追魂妹要發達 我追魂妹要做億萬富豪
熱賣及精選
引用:
原帖由 追魂妹~ 於 2021-4-13 21:35 發表

頭先同男友食完飯,可能凍飲關係。。人有三急,要去女廁解決,但個商場男廁同女廁分開,一邊東一邊西。。。。我解決完出黎唔見咗男友等我,見女廁門口好多男仔守侯。。。但我男友721唔見人。。。我周圍搵佢。。。原來佢自己走咗去男廁

係你自己去錯女厠🤔

you deserve my frozen love for you,
with my hot passion preserved by the effect of mpemba,
and surround the core with the aquiform tears,
my love,
only you, are the existence among the soul
by JL
引用:
原帖由 Jay_Jay 於 2021-4-13 09:38 PM 發表

係你自己去錯女厠🤔
頂你忽忽咩

係咪你疴💩🚽得太耐, 你男友已經等得唔耐煩拖咗第二個女友走了!🤝🤫🤭

佢梗係走啦!你男人老狗去女廁,佢喺門口等你!?博拉咩!?

引用:
原帖由 追魂妹~ 於 2021-4-13 09:35 PM 發表

明明你應該一齊去男廁!自己又去錯女廁,咁都可以怪你男友!

呢個男友唔要得

引用:
原帖由 追魂妹~ 於 2021-4-13 10:22 PM 發表

呢個男友唔要得
你男友有14天冷靜期🤫

你隻男人老狗走去女廁 唔驚入公安拉去槍斃?

天網恢恢 疏而不漏 因果報應是必定 若然不報 時晨未到
引用:
原帖由 man30 於 2021-4-13 10:37 PM 發表

你男友有14天冷靜期🤫
搵唔搵佢好
@買大陸股等跳樓

引用:
原帖由 NeScAfE_G 於 2021-4-13 10:44 PM 發表

你隻男人老狗走去女廁 唔驚入公安拉去槍斃?
唔巧牙

點解可以編到咁多POST?

TBB 特色
1) FANS 永遠向前看 ,所有講過大台 負面的都是'x手
2) 三寶: 口水餓底查案劇,  律C 高智劇,  N角戀磚業劇
3) 大導3招:  人格分裂,  餓底,   留尾 (又可拍多輯)
4) 編劇template: 尾5集含包散
我見有人半年可以吹到 Platiunm member 啦

應該節省資源。 共用殘廁

引用:
原帖由 追魂妹~ 於 2021-4-13 09:35 PM 發表

女廁入面個色魔和變態佬就是你自己,你還怕什麽?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]