• 瀏覽: 1,762
  • 回覆: 13
本主題由 4仔太郎 於 2021-7-29 08:45 AM 下沉
C.朗拿度的未來,一直是人們關注的焦點。如今意大利媒體爆出了艾歷尼對C.朗拿度去留問題的態度。
《共和報》稱,艾歷尼在2019年離開祖雲達斯時,向老闆阿涅利提出了一些忠告,他認為祖雲達斯應該甩掉C.朗拿度,因為C.朗拿度的存在,已經阻礙了祖雲達斯的發展。

18/19賽季,艾歷尼和C.朗拿度在祖雲達斯合作了一個賽季,賽季結束後艾歷尼離開祖雲達斯。那個賽季,C.朗拿度在祖記攻入了28球。

https://soccer.sina.com.hk/news/1/20210414/12936047/

艾歷尼顧掂自己先啦, 又一吹水新聞

熱賣及精選
艾歷尼戰術out晒啦

梅西:
就這樣被你(C朗)征服 切斷了所有去路
我的心情是羞家 我的決定是糊塗
就這樣被你(C朗)征服 認同你最好的GOAT
我的劇情已落幕 我的愛恨已入土
艾歷尼唔知仲以為佢教緊祖記

祖記最近10年最輝煌時期就係艾歷尼執教!

引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2021-4-14 10:12 AM 發表

艾歷尼戰術out晒啦
傳聞當真 得啖笑

引用:
原帖由 濫權太狼 於 2021-4-14 10:13 AM 發表

呢d吹水新聞 睇下就算

引用:
原帖由 疑似球皇 於 2021-4-14 11:43 AM 發表

傳聞當真 得啖笑
吹水新聞係咁架
正常人一定唔會信

梅西:
就這樣被你(C朗)征服 切斷了所有去路
我的心情是羞家 我的決定是糊塗
就這樣被你(C朗)征服 認同你最好的GOAT
我的劇情已落幕 我的愛恨已入土
引用:
原帖由 濫權太狼 於 2021-4-14 10:13 AM 發表

你唔係以為佢宜家講呀

插西你件XX , 覆完人又限制人覆你, 邊個教到你咁L廢架?^_^
吹水新聞

呢個好笑
諗住靠呀朗
點知最後都係要靠艾歷尼

識波

哥迪奧拿:美斯史上最佳強於比利老馬

https://soccer.sina.com.hk/news/87/20170929/7969827/
靠牙朗咪最後一場先拎第4名

睇返上面d留言真係好好笑,艾歷尼揸旗,竟然有ching推返呢個po上黎鞭屍🤣🤣

引用:
原帖由 湊莉久 於 2021-7-28 12:27 AM 發表

睇返上面d留言真係好好笑,艾歷尼揸旗,竟然有ching推返呢個po上黎鞭屍🤣🤣
既然冇人買,被迫留係祖記
咁呀朗真係要生生性性
少d參與球場上嘅比賽
成棚歐國盃冠軍隊友逗住
冇藉口再賴隊友啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]