• 瀏覽: 976
  • 回覆: 17
本主題由 YanNessIsMe 於 2021-4-26 06:21 PM 移動
上個星期開始拎番啲短袖衫發現手臂肥左一個碼,聽人講呢個位好難減架喎… 大家有冇減過呢個位?

熱賣及精選
引用:
原帖由 Kellyyy仔 於 2021-4-14 10:48 AM 發表

上個星期開始拎番啲短袖衫發現手臂肥左一個碼,聽人講呢個位好難減架喎… 大家有冇減過呢個位?
一減就減全身

引用:
原帖由 ttggyyhhnn 於 2021-4-14 11:28 AM 發表

一減就減全身
我都係咁聽人講法,如果靜係想減局部會好難

引用:
原帖由 Kellyyy仔 於 2021-4-14 10:48 AM 發表

靠做運動真係好難減,一減就會全身減,好難會減到局部

引用:
原帖由 湯圓yiu 於 2021-4-19 05:32 PM 發表

靠做運動真係好難減,一減就會全身減,好難會減到局部
點算好,夏天就黎到,好驚露手臂出黎

堅持才會勝利

引用:

我之前用一個月減去30磅

引用:
原帖由 Kellyyy仔 於 2021-4-20 04:09 PM 發表

點算好,夏天就黎到,好驚露手臂出黎
不如你去做下機減啦,做機可以減到你想減嘅部位,有啲位唔想減又可以唔洗郁到佢

引用:
原帖由 橋頭扁扁的大樹 於 2021-4-20 06:00 PM 發表

堅持才會勝利
唉…都要有方法堅持先得架

引用:
原帖由 Berlinetta 於 2021-4-20 06:51 PM 發表

我之前用一個月減去30磅

下…你係點做到架? 可唔可以分享下?

引用:
原帖由 湯圓yiu 於 2021-4-21 05:09 PM 發表

不如你去做下機減啦,做機可以減到你想減嘅部位,有啲位唔想減又可以唔洗郁到佢
其實做機又冇話唔得既…聽講仲可以減到啲鬼祟位添..但係唔知去邊間會做得好啲

引用:
原帖由 Kellyyy仔 於 2021-4-22 05:34 PM 發表

其實做機又冇話唔得既…聽講仲可以減到啲鬼祟位添..但係唔知去邊間會做得好啲
其實好多女仔會常遇到的手臂難減問題,即使做運動都未必減到自己想要嘅形態

引用:
原帖由 湯圓yiu 於 2021-4-23 04:23 PM 發表

其實好多女仔會常遇到的手臂難減問題,即使做運動都未必減到自己想要嘅形態
唔知要點先可以靜係減到手臂位,同埋都有D鬆弛囉

引用:
原帖由 Kellyyy仔 於 2021-4-26 04:26 PM 發表

唔知要點先可以靜係減到手臂位,同埋都有D鬆弛囉
我覺得你可以試下做果個叫URF雙效細胞定點擊脂塑形療程,定點追擊深層脂肪細胞,深入肌底真皮層,倍效激活膠原重建肌底支撐,重點提拉緊緻線條,可以做到高效消脂及塑造線條美,我印象中朗豪坊有間詩雅代言出名脫毛個間有得做

引用:
原帖由 湯圓yiu 於 2021-4-27 04:25 PM 發表

我覺得你可以試下做果個叫URF雙效細胞定點擊脂塑形療程,定點追擊深層脂肪細胞,深入肌底真皮層,倍效激活膠原重建肌底支撐,重點提拉緊緻線條,可以做到高效消脂及塑造線條美,我印象中朗豪坊有間詩雅代言出名脫毛個間有得做
係咪手臂難減個d bye bye肉都減到?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]