• 瀏覽: 13,091
  • 回覆: 183
  • 追帖: 1
有報道,她男友大叫等佢出嚟結婚。
想講,在呢三年如果, Mr. 男友 去偷食,溝左第二個,或到時唔娶佢。 正一契弟囉!
好想賭下佢喺咪堅做!

E R I K
S O O
DESIGN
熱賣及精選
引用:
原帖由 Eric_So_2730333 於 2021-4-14 01:27 PM 發表

想講,在呢三年如果, Mr. 男友 去偷食,溝左第二個,或到時唔娶佢。 正一契弟囉!
好想賭下佢喺咪堅做!
實情佢心諗:“多鳩餘啦,周街自由閪,求 q 其嗌兩句口號就有女食㗎啦 (雖然大多數係扒),唔通紮炮幾年打飛機度日咩?拜拜你條尾啦!番出嚟千祈咪撚揾我添呀...... 咪嘞,穩陣啲一陣散庭即刻去出個新手機號碼先!” 哈哈哈哈哈哈!😄

引用:
原帖由 Eric_So_2730333 於 2021-4-14 01:27 PM 發表

好想賭下佢喺咪堅做!
其實條囡個樣都幾。。。

引用:

好想賭下佢喺咪堅做!
到時佢男朋友講
果刻我真係咁諗
但奈何現實系殘酷
我對你既感情一日比一日淡
我哋都係分手喇

好事,失敗既人永遠等等等,等等下個人生就玩完 

一般蠢女比較搶手的

4年後都不知是咩世界 人心已變遷

可能邊食邊等;食住等

E R I K
S O O
DESIGN
引用:
原帖由 心即性.性即是道 於 2021-4-14 03:59 PM 發表

4年後都不知是咩世界 人心已變遷
又或者男方英年早逝

今日咁多傳媒在現場,說話當然要咁講啦,但最後係咪真係做得到,就成疑啦。

叫方東昇mark定呢條友, 3年後再訪問佢

龍如無摺埋到,唔知就唔好亂講,龍如暫停營業咋,今日仲有人聽電話和講解

前面嗰句 等我玩埋呢幾年 冇節錄出嚟啫

引用:

好想賭下佢喺咪堅做!
on9嘅,幾年後出黎都變成基婆,對男人都無性趣喇

曬氣喇,媒體有無跟進之前打科興打到歪嘴果條友仔?

點會等隻肥西  轉頭去叫雞啦🤭🤭🤭

You'll never walk alone
主題標籤 #咖啡
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]