• 瀏覽: 4,079
  • 回覆: 62
  • 追帖: 1
拍劇是歌手一個有力的宣傳渠道,對知名度同人氣大有幫助,小谷要好好把握呢個機會

之前譚嘉儀就是接拍了降魔的及唱了劇中插曲"原來有愛" 對人氣大有幫助

熱賣及精選
預祝成功入屋

而家應該叫大谷, 另一個叫小菊.

一直覺得星夢唱功最好
男係胡鴻鈞,女係谷婭溦

本來覺得谷婭溦廣東話唔正,但近年都明顯改善咗

好靚女
小谷加油

梅西:
就這樣被你(C朗)征服 切斷了所有去路
我的心情是羞家 我的決定是糊塗
就這樣被你(C朗)征服 認同你最好的GOAT
我的劇情已落幕 我的愛恨已入土
廣東話的問題我不太擔心,小谷的廣東話近年大有進步,而佢是一個努力的人。

新碟即將推出,我已準備好課金支持佢第一隻碟

引用:
原帖由 桐谷美玲 於 2021-4-14 09:13 PM 發表

一直覺得星夢唱功最好
男係胡鴻鈞,女係谷婭溦

本來覺得谷婭溦廣東話唔正,但近年都明顯改善咗
因為佢一直努力溶入香港演藝界,當然會努力學廣東話

引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2021-4-14 09:14 PM 發表

好靚女
小谷加油
師兄有冇睇新勁歌?4個一齊唱呼吸有害,谷薇唱live同其他幾位比毫不遜色

引用:
原帖由 tamama衝擊波 於 2021-4-14 09:23 PM 發表

師兄有冇睇新勁歌?4個一齊唱呼吸有害,谷薇唱live同其他幾位比毫不遜色
未睇,排住玩芒亨

梅西:
就這樣被你(C朗)征服 切斷了所有去路
我的心情是羞家 我的決定是糊塗
就這樣被你(C朗)征服 認同你最好的GOAT
我的劇情已落幕 我的愛恨已入土
係唔係周嘉洛套古裝喜劇?

引用:
原帖由 桐谷美玲 於 2021-4-14 09:28 PM 發表

係唔係周嘉洛套古裝喜劇?
目前唔清楚,我都係喺佢IG限時動態度睇到呢個消息

支持穀穀

大丈夫
性情如火
力拔山河
劇中會好慘, 會唔會女女女.

非常好

引用:
原帖由 tamama衝擊波 於 2021-4-14 09:09 PM 發表

拍劇是歌手一個有力的宣傳渠道,對知名度同人氣大有幫助,小谷要好好把握呢個機會

之前譚嘉儀就是接拍了降魔的及唱了劇中插曲"原來有愛" 對人氣大有幫助
好可愛

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]