• 瀏覽: 15,539
  • 回覆: 145
  • 追帖: 3
本主題由 nc99999 於 2021-4-16 01:21 PM 移動

我係個專欄記者,之前係間類似“爛果日報”既傳媒機構工作,當時既老總落命令,任何對“黃”不利既消息都唔能夠或者要經過修飾先可以出街,而“藍”既就要有咁衰寫咁衰,冇都要作出黎,所以好多時候真係要掩住良心黎做野。好似下面呢件事就係個好例子。如果係以前公司做,根本唔能夠報導。

黃屍為求移民英國以""贈送"" ""裝修"" 強迫其母賣樓成全,其母希望留港養老,所以拒絕,其子自從2019年下半年""修畢"" ""裝修"" 課程,之後一直對""裝修"" 呢個""行業"" 深感著迷,凡遇上問題,均以""送贈"" ""裝修"" 解決問題,其母對兒子""孝順""行為深感"動容"",最後只能報警求助。 我哋既教育徹底成功,教出一班孝子賢孫。

已經洗腦既已經冇辦法救得翻,希望由未洗腦既小朋友開始教,就好似今日係個好好教導小朋友愛國既特殊日子,加油!

熱賣及精選
引用:
原帖由 呂永祥 於 2021-4-15 07:08 PM 發表

我係個專欄記者,之前係間類似“爛果日報”既傳媒機構工作,當時既老總落命令,任何對“黃”不利既消息都唔能夠或者要經過修飾先可以出街,而“藍”既就要有咁衰寫咁衰,冇都要作出黎,所以好多時候真係要掩住良心黎做野。好似下面呢件事就係個好例子。如果係以前公司做,根本唔能夠報導。

黃屍為求移民英國以""贈送"" ""裝修"" 強迫其母賣樓成全,其母希望留港養老,所以拒絕,其子自從2019年下半年""修畢 ...
黃屎呢d仆街杏+橙,佢地唔死都冇閪用啦!保佑佢地呢班人渣行路打倒吞!

引用:
原帖由 黃絲走狗死 於 2021-4-15 07:16 PM 發表

黃屎呢d仆街杏+橙,佢地唔死都冇閪用啦!保佑佢地呢班人渣行路打倒吞!

我知道黃屎夠衰格,但係估唔到佢地連自己家人都係咁樣對待! 所以話佢地係暴徒係冇錯架!

引用:
原帖由 呂永祥 於 2021-4-15 07:24 PM 發表

我知道黃屎夠衰格,但係估唔到佢地連自己家人都係咁樣對待! 所以話佢地係暴徒係冇錯架!
好彩有國安法收佢地皮,如果唔係就麻煩了!😂😂😂

引用:
原帖由 呂永祥 於 2021-4-15 07:24 PM 發表

圖中既仆街難詞其咎

引用:
原帖由 森森仔80 於 2021-4-15 19:29 發表

圖中既仆街難詞其咎
呢條老屎忽黎漢姦走狗係亂港害民之罪魁禍首。

黃屎呢d仆街杏+橙,佢地唔死都冇閪用啦!

一定係黃屍🤣

呢d仆街!上一代就為家庭辛苦一世,個老母應該立遺囑,死咗捐哂去做善事都唔益個仆街仔就啱

呢啲黃屍仆街被人生劏都冇人可憐

引用:
原帖由 平常的人 於 2021-4-15 07:41 PM 發表

呢條老屎忽黎漢姦走狗係亂港害民之罪魁禍首。
曱甴王死有餘辜,佢噉嘅年紀入冊,我諗佢將要打直入去,打橫出翻嚟。

終於威上A1 頭條

即刻斷絕母子關係,趕隻黃畜牲走,當生少個。

手足追求自由之心可想而知,強牙

好彩香港有國安法

Photobucket
提示:支持鍵盤翻頁左 右