• 瀏覽: 25,550
  • 回覆: 122
  • 追帖: 2
剛剛睇見TVB聲夢傳奇宣傳片,有個女參加者喊,不過。。。。。

嘩,乜甘似

似邊個?似大陸紅演員楊超越,楊超越是大陸年青女演員,能唱能跳,花名叫錦鯉女孩,正受到力捧

TVB呢個都是能唱能跳,又一樣夠年青,執到寶啦

喊果個貌似是文凱婷

呢個就是楊超越

硬照不算好似,所以之前無乜感覺,但電視條片就真正好似

熱賣及精選
楊超越有幾高價值?等網上資料話你知

而在2019年,僅僅半年的時間,楊超越就創造了至少6166萬的價值。 這個21歲的女孩,現在是公司里最有流量、最具商業價值的藝人,並且整個娛樂圈都在瞄準楊超越、看好楊超越,從目前的趨勢來說,楊超越只會一年比一年賺的多,身價會一年比一年上漲

楊超越在大陸拍劇都是擔正女一的

哇,TVB果個樣衰咁多都話似

楊超越靚好多好多.

好樣衰喎,樓主隻眼係咪有問題?

喂!葉佩雯黎既。

引用:
原帖由 沙頭角原住民 於 2021-4-15 07:11 PM 發表

剛剛睇見TVB聲夢傳奇宣傳片,有個女參加者喊,不過。。。。。

嘩,乜甘似

似邊個?似大陸紅演員楊超越,楊超越是大陸年青女演員,能唱能跳,花名叫錦鯉女孩,正受到力捧

TVB呢個都是能唱能跳,又一樣夠年青,執到寶啦

喊果個貌似是文凱婷

呢個 ...
師兄3309幫到你!

楊超越係mk格,大陸網民都話冇料

引用:
原帖由 凡間疑惑的大樹 於 2021-4-15 08:25 PM 發表

喂!葉佩雯黎既。
嘩,正呀,小室哲哉徒弟

引用:
原帖由 nigelraphe 於 2021-4-15 08:31 PM 發表

楊超越係mk格,大陸網民都話冇料
楊超越農村出身, 之後去市區做女工/侍應.
文化較低可理解, 唔好學鄭爽就好了.

文凱婷似容祖兒多啲. 嘩.....

引用:
原帖由 沙頭角原住民 於 2021-4-15 07:20 PM 發表

楊超越有幾高價值?等網上資料話你知

而在2019年,僅僅半年的時間,楊超越就創造了至少6166萬的價值。 這個21歲的女孩,現在是公司里最有流量、最具商業價值的藝人,並且整個娛樂圈都在瞄準楊超越、看好楊超越,從目前的趨勢來說,楊超越只會一年比一年賺的多,身價會一年比一年上漲

在內地6仟幾萬就好少,平均每人一元都賺唔到

引用:
原帖由 凡間疑惑的大樹 於 2021-4-15 08:25 PM 發表

喂!葉佩雯黎既。
Ironman 個老婆

真好樣衰,仲要氣質似幾惡

主題標籤 #楊超越
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]