• 瀏覽: 5,651
  • 回覆: 100
有無人 打完 科興 第一針 ...  生痱滋

我的世界:
鐘錶網
熱賣及精選
引用:
原帖由 鐘錶友 於 2021-4-16 12:26 PM 發表

人體在維他命不足和休息不足時, 都會。

是不是在甚麼情況下, 耗用了維他命、體力、精神。

也可能細胞開始要做嘢, 就會比較耗能。

一本由全港最愛國的人士所寫的書:drive.google.com/file/d/1ZzDkklv7CTGvKDvIjQsGSqMDSZ-CcBmn/view
引用:
原帖由 黃金工程 於 2021-4-16 12:32 PM 發表

人體在維他命不足和休息不足時, 都會。

是不是在甚麼情況下, 耗用了維他命、體力、精神。

也可能細胞開始要做嘢, 就會比較耗能。
可能 疫苗 在 作用中 ...

我的世界:
鐘錶網
引用:
原帖由 鐘錶友 於 2021-4-16 12:26 PM 發表

生痱滋又關打科興事?你濕熱呀,快啲飲清熱去濕茶啦

引用:

你打完係咪冇屎瘑呀

引用:
原帖由 強大師 於 2021-4-16 01:09 PM 發表

你打完係咪冇屎瘑呀
都算正常 ... 跟平日 差不多 ...

我的世界:
鐘錶網
引用:
原帖由 鬼屋加加速神童 於 2021-4-16 01:01 PM 發表

生痱滋又關打科興事?你濕熱呀,快啲飲清熱去濕茶啦
生痱滋 跟 免疫系統 有關

我的世界:
鐘錶網
我打完精氣勃勃

我又係喎,我平時好少生飛滋,打完科興第一針十日左右,不過依家開始散,下星期打第二針,呢啲輕微免疫反應冇問題,我信科興

引用:

我便秘。

我吊足一個鐘

打曬兩針啦,乜嘢感覺都冇

打完 科興 發現識呼吸 關唔關事

仲以為生花柳

貪心輸錢贏 輸血不輸錢 人人去輸血

殺人不打風 落雨去離島 離家飲煉奶 見人分遺產

出獄嫌錢腥 快樂冇人格 出家冇人工 攻而無不克 戰無不勝矣
打完科興唔止生痱滋,遲早生愛滋

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]