• 瀏覽: 25,672
  • 回覆: 118
  • 追帖: 1
本主題由 青森冬雪 於 2021-4-16 10:10 PM 移動
前女友因老公有第三者要搵返你,同佢住咗酒店幾日,通常結果會係點呢?係咪一般報復完就算無下文?有無人有經驗?

熱賣及精選
如果你單身,通常會比距老公缺一身。。。
如果你有老婆,通常你會鬧離婚。。。再比人缺一身。

Oman~
引用:
原帖由 ppt321 於 2021-4-16 04:51 PM 發表

前女友因老公有第三者要搵返你,同佢住咗酒店幾日,通常結果會係點呢?係咪一般報復完就算無下文?有無人有經驗?
當然有下文,佢老公都未搵你報復

跟住告你強姦

引用:
原帖由 ppt321 於 2021-4-16 04:51 PM 發表

通常A1會見到關於你嘅新聞……

有無愛之架

臨出嘢前,佢老公企喺床邊影相。之後先慢慢同你計

引用:

一般我做法block哂佢所有contact

引用:
原帖由 卜卜星 於 2021-4-16 05:07 PM 發表

如果你單身,通常會比距老公缺一身。。。
如果你有老婆,通常你會鬧離婚。。。再比人缺一身。
乜叫缺一身?國內同胞?

叫多幾個fd 多P ,前度女友又飽,又唔怕被人捉……

小心出街,人地老公揾緊你!

跟住話有咗,要你負責

引用:

有冇中出?

反而佢老公以後長期陪伴你

臨兵鬥者皆陣列在前
          丸attack 🤗
傻仔,小心玩出事,世界咁多女何必搵件咁危險,放棄啦

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]