• 瀏覽: 6,961
  • 回覆: 179
  • 追帖: 2
小妹極少食日本拉麵同排隊食餐,前連續假期, 竟然食咗鯛白湯。 要排12人🙄🙄 可惜, 果然唔啱口味🙄🙄
排頭位嘅就要先於門外點餐同付款。
鯛魚湯麵加蠔油, 一啲魚湯味都冇😔蠔味又冇, 只有拉麵嘅正宗鹹味🤭🤭 付麵嘅啲啲魚肉好鞋, 叉燒爽, 應係罐頭肉🙄🙄 跟餐有碟小小話蠔肉, 我覺係罐頭沙甸魚蓉🤭🤭

鯛魚濃湯麵, 話有介類嘅湯, 我只覺傑啲囉, 配料有柚子醬, 莫名奇妙。

小食, 48蚊嘅炸魚皮, 竟然係2片😱😱 薑飯冇薑味, 最好食係隻櫻花燻旦, 但都係冇櫻花味🤭🤭

香港嘅日本拉麵都係唔啱我😔

@阿火~~@港女冰冰

熱賣及精選
引用:
原帖由 miumiutravel 於 2021-4-16 05:53 PM 發表

小妹極少食日本拉麵同排隊食餐,前連續假期, 竟然食咗鯛白湯。 要排12人🙄🙄 可惜, 果然唔啱口味🙄🙄
鯛魚湯麵加蠔油, 一啲魚湯味都冇😔蠔味又冇, 只有拉麵嘅正宗鹹味🤭🤭 付麵嘅啲啲魚肉好鞋, 叉燒爽, 應係罐頭肉🙄🙄 跟餐有碟小小話蠔肉, 我覺係罐頭沙甸魚蓉🤭🤭

香港嘅日本拉麵都係唔啱我😔
@阿火~~[tag ...
helli妙妙
你食大阪ode? 鯛白湯

好帖留名

引用:
原帖由 港女冰冰 於 2021-4-16 05:55 PM 發表

helli妙妙
你食大阪ode? 鯛白湯
冰冰, 係呀, 你好熟👍👍🤩🤩
在大阪, 你覺好食嗎?

引用:
原帖由 減肥唔准減對波 於 2021-4-16 06:07 PM 發表

好帖留名
劣店要留負評🤭🤭

評論完全同意 !

引用:
原帖由 asuk.osawa 於 2021-4-16 06:34 PM 發表

評論完全同意 !
你都試咗? 簡直離譜, 成張單400🙄🙄

引用:
原帖由 miumiutravel 於 2021-4-16 06:36 PM 發表

你都試咗? 簡直離譜, 成張單400🙄🙄
香港D日本拉麵店; 間間都話湯底煲足十幾個鐘, 你信嗎? 我就唔信 !

劣店要開名

引用:
原帖由 miumiutravel 於 2021-4-16 05:53 PM 發表

@阿火~~[taguid=6944500]港 ...
好罕有喎,估唔到唔岩食。

柚子醬俾你僻腥用

引用:
原帖由 asuk.osawa 於 2021-4-16 06:41 PM 發表

香港D日本拉麵店; 間間都話湯底煲足十幾個鐘, 你信嗎? 我就唔信 !
但一啲味都冇又過份, 我自己用20蚊買魚都煲到好好味啦,魚肉味都未煲走晒, 食落仲好好味。  
要有味, 煲半個鐘都夠啦🤭🤭

引用:
原帖由 紅大少 於 2021-4-16 06:57 PM 發表

劣店要開名
呢個對到喎👍👍

引用:
原帖由 阿火~~ 於 2021-4-16 06:59 PM 發表

柚子醬俾你僻腥用
麵又唔好食, 湯又冇味🙄🙄

引用:
原帖由 阿火~~ 於 2021-4-16 06:59 PM 發表

柚子醬俾你僻腥用
有魚味就辟腥啫, 佢咩味都冇🤭🤭 配麵反而古古怪怪🤭🤭

引用:
原帖由 miumiutravel 於 16/4/2021 17:53 發表

鯛魚濃湯麵, 話有介類嘅湯, 我只覺傑啲囉, 配料有柚子醬, 莫名奇妙。
12 ...
香港果d又貴又唔好食
期望出年飛得吧

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]