• 瀏覽: 23,236
  • 回覆: 330
  • 追帖: 4
2013年《Esquire》的訪問。馬雲接著説:「我馬雲已經知道自己的結局了,幹唄,你知道結局很悲觀。你還是要去幹,那才是高手。」

佢真係當自己係風清揚?

熱賣及精選
明知結局唔去避免真係好極有限

做人最忌一朝得志,語無倫次

善唔善睇你有冇為富不仁啫

財大氣粗,自己攞嚟衰。

引用:
原帖由 逍遙老僧 於 17-4-2021 07:13 AM 發表

2013年《Esquire》的訪問。馬雲接著説:「我馬雲已經知道自己的結局了,幹唄,你知道結局很悲觀。你還是要去幹,那才是高手。」
喺衰有錢之後糊言亂語高姿態啫!

引用:
原帖由 逍遙老僧 於 2021-4-17 07:13 AM 發表

以為🈶️錢大晒

跌咗啲散紙叫無善終

阿里巴巴2020財年全年及第四季度業績全面超預期
https://finance.sina.cn/usstock/ ... 141.d.html?from=wap

馬雲高估佐自己,中共先係高手,有錢使得鬼推磨

一早開放, 機會不一定係你。

引用:
原帖由 蝦蟆仔 於 2021-4-17 07:57 AM 發表

喺衰有錢之後糊言亂語高姿態啫!
有沒有錢都要做聽話的豬就是了。強國豬萬歲~

引用:
原帖由 逍遙老僧 於 2021-4-17 07:13 AM 發表

贈一句明言給馬生:富不與官爭!他忘記了

鼓吹中國人不要做生意?

所以你現在可以一個做晒?

引用:
原帖由 buomjwit 於 17-4-2021 08:23 AM 發表

有沒有錢都要做聽話的豬就是了。強國豬萬歲~
信美蟈嗰啲都係豬& Condom,尾蟈number one

引用:

馬暈,同我含柒你就高手!

主題標籤 #中國
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]