• 瀏覽: 8,339
  • 回覆: 36
  • 追帖: 1
KIA啲服務員態度越嚟越差,要我等唔係問題,講句嘢都要畀人呼呼喝喝咁答返你,錦龍可能越做越大,少一個客都冇乜所謂,錦龍係咪想趕走班保養客,唔使換咁多零件慳返啲錢!希望有錦龍嘅人睇都呢個post,要訓示下啲職員,尤其係新嘅年青人!谷鬼氣,純粹發洩下!

唔即場投訴,但上黎開post?

你睇下敢蟲老細咩背景先啦,有阿爺洗乜睇客面色。

我次次去啲服務態度都無問題喎,你去邊間覺得唔好?

你去邊間?我去開果間服務好好。

買KIA都要咁?

買其他啦, 又唔係得佢一間有車買, 錢係你手, 點解要受佢氣

引用:
原帖由 au79 於 17/4/2021 11:59 AM 發表

我次次去啲服務態度都無問題喎,你去邊間覺得唔好?
荃灣

引用:
原帖由 tungsingyiuyeu 於 17/4/2021 12:13 PM 發表

買KIA都要咁?

買其他啦, 又唔係得佢一間有車買, 錢係你手, 點解要受佢氣
頭嗰一兩年感覺都唔差,只係換咗人,啲人態度變差!

引用:
原帖由 Zengafai 於 2021-4-17 10:04 AM 發表

KIA啲服務員態度越嚟越差,要我等唔係問題,講句嘢都要畀人呼呼喝喝咁答返你,錦龍可能越做越大,少一個客都冇乜所謂,錦龍係咪想趕走班保養客,唔使換咁多零件慳返啲錢!希望有錦龍嘅人睇都呢個post,要訓示下啲職員,尤其係新嘅年青人!谷鬼氣,純粹發洩下!
生意好嘛,咪鳩屎D囉。

引用:
原帖由 Zengafai 於 2021-4-17 12:29 PM 發表

荃灣
咁我又真係未去過荃灣嗰間,
我service係去元朗,睇下車就九龍灣都會去。
係咪荃灣某一兩職員個別問題?
你下次試下元朗睇下會唔會好啲,
元朗嗰啲暫時我遇過都幾好態度呀

引用:
原帖由 Zengafai 於 2021-4-17 12:30 PM 發表

頭嗰一兩年感覺都唔差,只係換咗人,啲人態度變差!
咁既服務態度, 即走啦,

引用:
原帖由 Zengafai 於 2021-4-17 10:04 AM 發表

係我立即屌7佢

引用:
原帖由 au79 於 2021-4-17 12:35 PM 發表

咁我又真係未去過荃灣嗰間,
我service係去元朗,睇下車就九龍灣都會去。
係咪荃灣某一兩職員個別問題?
你下次試下元朗睇下會唔會好啲,
元朗嗰啲暫時我遇過都幾好態度呀
我都係去元朗,果間服務好好。

我都想去買新audi
但個個朋友都話錦龍服務差
還有甚麼地方差

本人今年3月去咗荃灣錦龍Audi做保養,服務態度好好,非常滿意。
反而20年11月去觀塘Audi換油就feel到服務好差,感覺啲Rep好似想我死遠啲...

主題標籤 #kia #起亞
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]