• 瀏覽: 11,522
  • 回覆: 188
熱賣及精選
「千禧五虎」撼MIRROR 周嘉洛一額汗︰怎有可能贏姜濤 是的!因為ViuTV的兩個組合 MIRROR 和 ERROR 均從第一屆全民造星選秀發掘出來,而 TVB 的「千禧五虎」沒有經過選秀發掘,只一味食老本,烏合之眾欠缺真實力怎有可能贏呢? 這反映了TVB的藝人和思維均老化了!

引用:
原帖由 老LIM 於 2021-4-17 04:45 PM 發表

「千禧五虎」撼MIRROR 周嘉洛一額汗︰怎有可能贏姜濤 是的!因為ViuTV的兩個組合 MIRROR 和 ERROR 均從第一屆全民造星選秀發掘出來,而 TVB 的「千禧五虎」沒有經過選秀發掘,只一味食老本,烏合之眾欠缺真實力怎有可能贏呢? 這反映了TVB的藝人和思維均老化了!
其實2021仲用
千禧五虎呢d名真係尷尬到爆

Tvb 班後生
真係廢
一件咩姜壽都嬴唔到?!
😒

佢謙虛姐,使唔使無限演譯

tbb應該出大四喜出戰

余德丞、羅天宇...唔後生喇
朱凌凌ok, 不過多花邊新聞

到佢答唔放姜濤入眼內,你咪又會話佢不自量力,你要攻擊人時,點答都死

引用:
原帖由 gba2006 於 2021-4-17 05:03 PM 發表

佢謙虛姐,使唔使無限演譯
姜濤有viu, 蘋果,連登催谷
周嘉洛只能靠自己,tvb無咩支持,
曾志偉回巢只係做番佢以前嗰套,
揾番佢熟悉嘅人,
並非用心捧90後00後
咁邊有得鬥
都吾係公平競爭

引用:
原帖由 心中空虛 於 2021-4-17 05:07 PM 發表

到佢答唔放姜濤入眼內,你咪又會話佢不自量力,你要攻擊人時,點答都死
目前姜濤喺CM 方面領先好多
周嘉洛謙虛回答好得體亦符合自己定位

垃圾冇個識🤭  同當年五🐯點比 ?

附件

dvd-1-6879.jpg(84.91 KB)

2021-4-17 05:11 PM

引用:
原帖由 lctj9 於 2021-4-17 05:07 PM 發表

余德丞、羅天宇...唔後生喇
朱凌凌ok, 不過多花邊新聞
羅天宇同朱敏翰係TVB年資
仲長過張振朗同何廣沛

吳偉豪無被揀中
我都估計係負面新聞太多

引用:
原帖由 復活高貝利 於 2021-4-17 05:08 PM 發表

姜濤有viu, 蘋果,連登催谷
周嘉洛只能靠自己,tvb無咩支持,
曾志偉回巢只係做番佢以前嗰套,
揾番佢熟悉嘅人,
並非用心捧90後00後
咁邊有得鬥
都吾係公平競爭
只可以講佢唔差
想更上一步只可以離開tvb
牙醫就係一個最好例子
tvb根本就唔會重用年輕小生

引用:
原帖由 復活高貝利 於 2021-4-17 05:10 PM 發表

目前姜濤喺CM 方面領先好多
周嘉洛謙虛回答好得體亦符合自己定位
周嘉洛都應該清楚自己唔會走偶像派,小心答費事中記者圈套

笑死 件姜餅之前參加大陸既
快樂男聲2017選拔被人out咗😂😂
香港d師奶 妹妹當佢神咁拜😂😂 
幾時變咁cheap

附件

Screenshot_20210417_171551.jpg(124.91 KB)

2021-4-17 05:16 PM

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]