• 瀏覽: 2,916
  • 回覆: 57
點解730唔做東張西望, 做邁向零碳生活? 有李佳芯.

熱賣及精選
仲有何13000添

我仲以為學是學非,因為有是非精二家姐Ali。

引用:
原帖由 tamama衝擊波 於 2021-4-17 07:49 PM 發表

仲有何13000添
佢幾受重用, 咁快有份拍住李視后, 丁子朗做節目!
個節目令人產生好似 - 有人等住辭官歸故里, 有人準備漏夜趕科場嘅感覺!

Hello !!!
有臭雞心立即轉j2,同東張西望都係黃畜先睇

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-4-17 07:46 PM 發表

點解730唔做東張西望, 做邁向零碳生活? 有李佳芯.
因為東張西望已經冇左緊身裝,比人罰停播

引用:
原帖由 天秤使者 於 2021-4-17 08:04 PM 發表

佢幾受重用, 咁快有份拍住李視后, 丁子朗做節目!
個節目令人產生好似 - 有人等住辭官歸故里, 有人準備漏夜趕科場嘅感覺!
師兄覺唔覺丁子朗好似開始老...

不會是我一個的錯覺吧?佢今年先二十幾,點解好似有D佬味

收廣告費做環保專輯
Ali做主持, 正!

咩問題

引用:
原帖由 tamama衝擊波 於 2021-4-17 08:07 PM 發表

師兄覺唔覺丁子朗好似開始老...

不會是我一個的錯覺吧?佢今年先二十幾,點解好似有D佬味
我系唔認得佢, 系何孟珊叫佢子朗我先醒起邊Q個黎.

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-4-17 08:17 PM 發表

我系唔認得佢, 系何孟珊叫佢子朗我先醒起邊Q個黎.
原來唔只我一個覺丁子朗開始變佬樣

何孟珊做東張西望落力有回報, 咁快有得拍高一線藝人+視后.

點解一係唔見,矮仔返嚟李佳芯咁多曝光同工作?

引用:
原帖由 Joeycky 於 2021-4-17 07:55 PM 發表

我仲以為學是學非,因為有是非精二家姐Ali。
如果學是學非真係播返就好囉

with Dunlop Aerogel 4D 300 Tour + Polyfibre Black Venom  @56lb
向NTRP 3.5進發

能見證香港足球隊係主場創造傳奇一刻
真係"有今生, 冇來世"
提示: 違規內容已被屏蔽
2021東京奧運年 歐亞大升年
抵制99妖視反中宣淫 殘民自肥
支持TVB愛國愛港起跑線!
抵制特屍拉虛幣!
支持豐田氫氣動力迎奧運!
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]