• 瀏覽: 2,783
  • 回覆: 13
謝謝。

精選汽車
應該不難,去多幾間AD排,希望你早日買到

引用:
原帖由 holoveyee 於 2021-4-18 04:33 發表

謝謝。
呢只唔錯。

排下攞經驗,但唔會有

宜家太多假勞,假如你係非活躍勞版人,求其係街影左勞話自己買左,為免假扮真,所以我不會當作係真野,抱歉!
藍勞 = 難撈 !?
咁又個個掙到斷貨? 咪玩啦師兄 ~
我排左大半年都冇回音,而且好多AD冇得排

引用:
原帖由 holoveyee 於 2021-4-18 04:33 AM 發表

謝謝。
FAQ.... 你自己最好親身去 AD 睇吓... 除咗冷門 DD, DJ, Cellini, 根本乜款都冇.... 好多連排都冇得排

如你不是VVVIP唔使妄想

機會很大…排既話應該唔使一個月

引用:
原帖由 蝦條哥 於 2021-4-18 08:19 PM 發表

應該機會係零,其實睇番二手價都貴過正價,咁有乜可能會排到呢?

引用:
原帖由 心中空虛 於 2021-4-18 01:30 PM 發表

FAQ.... 你自己最好親身去 AD 睇吓... 除咗冷門 DD, DJ, Cellini, 根本乜款都冇.... 好多連排都冇得排
師兄,以前切你層皮cellini 一出門口起碼冇一半,現行新款大錶頭又行自動芯果d可以打番7折,呢d用黎配貨都ok架~

引用:
原帖由 蝦條哥 於 2021-4-18 08:19 PM 發表

個個都去排,就算有錶返,你sure你排第一?😂😂

引用:
原帖由 BigBall 於 2021-4-18 01:04 PM 發表

我排左大半年都冇回音,而且好多AD冇得排
邊間AD有得排?
想排EX1 or EX2
新手🙏

引用:
原帖由 kentnkent 於 2021-4-19 08:45 AM 發表

邊間AD有得排?
想排EX1 or EX2
新手🙏
每一間都排下,當攞經驗,反正唔會排到

宜家太多假勞,假如你係非活躍勞版人,求其係街影左勞話自己買左,為免假扮真,所以我不會當作係真野,抱歉!
藍勞 = 難撈 !?
咁又個個掙到斷貨? 咪玩啦師兄 ~
綠玻璃熱潮過左好耐,都唔算熱炒款,問下試下law, 有機會的

車就坐過當玩過, 錶就戴過當買左?? 咪玩拉.....

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]