• 瀏覽: 3,625
  • 回覆: 74
  • 追帖: 2
本主題由 brianso198 於 2021-4-18 03:23 PM 移動
兩人同是電視台捧出來 ;
同是經多輪比賽選拔出來的冠軍(鄭俊弘都做過全城焦點,發哥都公開支持過佢);
同是(當時)以純情乖乖仔形象吸引粉絲(好多仲係中女及師奶);
同是在「九展」與他們的好兄弟開過演唱會。
一個《星夢傳奇》,
一個《全民造星》,
兩個都係星, 聯想起《聲寶之夜》,或許他們都是「葉麗儀 8.0」

熱賣及精選
「人無千日好,花無百日紅亅
若干年後,或許他們會攜手一起在九展開演唱會,合唱《幾許風雨》。
有如當年呂方學友的「雙星演唱會」。
相信會有好多死忠大媽捧場。

誰是鄭俊弘?

姜?似足屋邨小混混,都唔點解咁多粉c???

引用:
原帖由 phmo 於 2021-4-18 02:10 PM 發表

誰是鄭俊弘?
又中!
同姜濤現象一樣,
一個好多人鍾意佢(曾經),但同時又好多唔識佢的男歌星。
多年前,無線音樂競賽節目《星夢傳奇》男冠軍。

引用:
原帖由 phmo 於 2021-4-18 02:10 PM 發表

誰是鄭俊弘?
何家新抱
垃圾台廉價歌王
張國榮摺斑人

傻仔Fred比足機會, 星夢/TVB全力撐.
但結果就越捧越唔紅.

姜把聲本來都唔知係點,呢排播個廣告一開聲,我心諗唔係掛,歌手🙄

突然間覺得鄭生超班

輸到冇晒自信
引用:
原帖由 黃老邪 於 2021-4-18 01:24 PM 發表

兩人同是電視台捧出來 ;
同是經多輪比賽選拔出來的冠軍(鄭俊弘都做過全城焦點,發哥都公開支持過佢);
同是(當時)以純情乖乖仔形象吸引粉絲(好多仲係中女及師奶);
同是在「九展」與他們的好兄弟開過演唱會。
一個《星夢傳奇》,
一個《全民造星》,
兩個都係星, 聯想起《聲寶之夜》,或許他們都是「葉麗儀 8.0」
他要小富婆,不要前途,棄舊愛,欺辱小動物,前途盡毀

引用:
原帖由 ywm1983 於 2021-4-18 02:34 PM 發表

姜把聲本來都唔知係點,呢排播個廣告一開聲,我心諗唔係掛,歌手🙄
我睇個HPV廣告, 先第一次聽姜濤把聲, 講野好似好細聲咁.

引用:
原帖由 ywm1983 於 2021-4-18 02:34 PM 發表

佢係被造星, 唔係歌星。

算吧啦!姜逃

引用:
原帖由 tootooyan 於 2021-4-18 02:17 PM 發表

姜?似足屋邨小混混,都唔點解咁多粉c???
因為佢愛JJ

引用:

你當佢係一隻鴨啦

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]