• 瀏覽: 6,173
  • 回覆: 96
https://m.mingpao.com/ldy/showbi ... 種第一劑科興疫苗-我身體ok-感覺還好

Chilam坦言接到無綫監製邀請「幫手」拍劇,他說:「呢位大監製,去年11月已邀請我2022年拍一部劇集續集,他那麼早邀請我,我都被打動到,很感興趣,會先睇監製作品。」

未知邊套續集

熱賣及精選
睇黎tvb繼續不思進取

係咪同一線巨䗌蝗嗅魚演情侶?

引用:
原帖由 樣衰蝗翠如 於 2021-4-19 01:12 PM 發表

係咪同一線巨䗌蝗嗅魚演情侶?
宜家9估果個係你播
人哋一早講咗係九月開劇

齊出手 組個攻勢 來堅守 跟我一搏 毋退後 轉眼會失守 才必須要拯救
引用:
原帖由 pig義無膽打科興 於 2021-4-19 01:14 PM 發表

弱智林當年如果唔係全靠佢舅父曹查理,根本入唔到娛樂圈。
薑逃唔係佢老母生出黎
都唔會有今日

正義或許會遲來
但永遠會得到彰顯
仲有得拍

十月初五的月光

又或衝上雲霄3

引用:
原帖由 pig義無膽打科興 於 2021-4-19 01:14 PM 發表

佢屋企好有錢? 見佢唔係拍好多野, 一直係娛樂圈, 咁都維持到生活

引用:

你咁講都幾好笑,以張智霖外形,唔洗靠任何人都入到娛樂圈啦!

引用:
原帖由 winsonwow8899 於 2021-4-19 01:06 PM 發表

睇黎tvb繼續不思進取
所以話, 唔換走呢批垃圾監制/ 唔改制度,  根本就唔會有運行

TBB 特色
1) FANS 永遠向前看 ,所有講過大台 負面的都是'x手
2) 三寶: 口水餓底查案劇,  律C 高智劇,  N角戀磚業劇
3) 大導3招:  人格分裂,  餓底,   留尾 (又可拍多輯)
4) 編劇template: 尾5集含包散
唔知會唔會同老婆一齊拍呢?

支持chi lam and tvb

sure win!
主題標籤 #張智霖
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]