• 瀏覽: 38,341
  • 回覆: 616
  • 追帖: 3

193當日跟志偉隔空罵戰,事後花姐亦有回應193事件,193亦有這件事跟花姐通電話,他說:「我同花姐講過嘅,到佢幫我回應咗單新聞之後,即刻就揾佢啦,咁同佢傾咗幾句,佢都話我講嘅係一啲數據上嘅嘢都係正確嘅,只不過言語上可以好啲,即係可能講咗老嘢,可能就會得罪咗啲老嘢,所以我已經諗咗喇,下次叫佢哋耆英,耆英係一個好嘅term。」

無教養,正垃圾,基佬扮韓星!

熱賣及精選
咁我地都唔好叫viutv觀眾係年輕人,叫廢青,貼切啲

花姐教仔D 文化咁溫和既?

TBB 特色
1) FANS 永遠向前看 ,所有講過大台 負面的都是'x手
2) 三寶: 口水餓底查案劇,  律C 高智劇,  N角戀磚業劇
3) 大導3招:  人格分裂,  餓底,   留尾 (又可拍多輯)
4) 編劇template: 尾5集含包散
引用:
原帖由 boyboy168168 於 2021-4-19 05:07 PM 發表

花姐教仔D 文化咁溫和既?
193言論太寸臭...遲早出事..可能似思浩敢

引用:
原帖由 曹三豐 於 2021-4-19 04:58 PM 發表

193當日跟志偉隔空罵戰,事後花姐亦有回應193事件,193亦有這件事跟花姐通電話,他說:「我同花姐講過嘅,到佢幫我回應咗單新聞之後,即刻就揾佢啦,咁同佢傾咗幾句,佢都話我講嘅係一啲數據上嘅嘢都係正確嘅,只不過言語上可以好啲,即係可能講咗老嘢,可能就會得罪咗啲老嘢,所以我已經諗咗喇,下次叫佢哋耆英,耆英係一個好嘅term。」

佢真係以為自己好紅

其實吋人高矮肥瘦樣衰,人哋都未必反擊到,但吋人老就最白痴,除非佢一世都唔會老啦,係咁就真係恭喜晒
唔明點解而家香港年齡歧視得咁勁,公眾人物都可以成日咁當眾吋人老?平機會唔做嘢?咁老咗果d係咪連睇電視的權利都無?
佢吋大台無問題,但咁吋d觀眾真係好大問題,觀眾得罪佢乜嘢?
利申:我唔係佢口中所謂的老人,但我會尊重任何年紀的人

呢件死曱甴係乜水?

條友仲未知錯係邊,仲覺得自己好型

引用:
原帖由 曹三豐 於 2021-4-19 04:58 PM 發表

無教養,正垃圾,基佬扮韓星!:smile_ ...
呢隻一狗生唔通真係狗生gar?
照佢咁作風,以後叫佢做狗仔,佢d 觀眾叫狗粉?

引用:

咁我都唔會話睇V嗰d係年青人,用癈青就最貼地。

引用:
原帖由 nbachung101 於 2021-4-19 05:22 PM 發表

下次唔小心踩到英皇藝人,睇下有咩下埸

囂張氣焰年輕人,人生後半場可能唔好過,死於非命也不出奇

引用:

一般尊重都唔識嘅人!

可能佢知自己是"短命種"所以先甘講老嘢又耆英

引用:
原帖由 nbachung101 於 2021-4-19 05:22 PM 發表

食四方飯, 未紅先串, 前途似咁

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]