• 瀏覽: 8,544
  • 回覆: 111
  • 追帖: 4
9號收樓月尾住。趕到仆街。
又唔係大工程。好在有個抵得諗又合理報價師傅肯接
先黎收樓相。遲d再update。進度已油左1次油

3房2廁。只油油換冷氣燈飾掣面。做個c字櫃同小朋友組合床

Uploaded with ImageShack.us
熱賣及精選
三個星期。 髹油,換掣面,燈掣,全屋燈飾換晒, 買傢俬, 剛好。

恭喜樓主

引用:
原帖由 黑草羊 於 2021-4-19 18:32 發表

三個星期。 髹油,換掣面,燈掣,全屋燈飾換晒, 買傢俬, 剛好。

恭喜樓主
係丫。廚房抽油煙機同爐頭都換。2個廁所熱水爐都仲好新。其實上手保養幾好。不過有d野都係新既好

個廚房咁個樣都唔裝修下

引用:
原帖由 廚房橙色採購 於 2021-4-19 22:32 發表

個廚房咁個樣都唔裝修下
因為拆左塊鋼板先影。會補番大既上去。抽油煙機同爐頭會換。廚櫃保養幾好影得唔好🤣不過d門較同手柄都會換。

謝分享
等睇相

引用:
原帖由 果個奔放的盡頭 於 2021-4-19 22:34 發表

謝分享
等睇相
輕鬆執下。趕住住。
不過都會盡量分享
好在咁細單都搵到師傅搞
最緊要係時間短

油左1次油。換左鎖。
全屋電掣面都買左5千
買左施耐德avatar

暫時分享

引用:
原帖由 herman_li 於 2021-4-19 10:49 PM 發表

12272550 12272551 12272552 12272553
油左1次油。換左鎖。
全屋電掣面都買左5千
買左施耐德avatar 12272554
暫時分享
有pan記買pan記, 雙刀雙斷

引用:
原帖由 黑草羊 於 2021-4-19 06:32 PM 發表

恭喜樓主
家俬可以邊住邊買,問題唔大

屋企好大

引用:
原帖由 中國人不吃這套 於 2021-4-19 23:48 發表

有pan記買pan記, 雙刀雙斷
施記都幾多選擇丫。太太揀

引用:
原帖由 thunderpig 於 2021-4-19 23:51 發表

家俬可以邊住邊買,問題唔大
個c字櫃同小朋友床要下月中先起到貨。小朋友同太太訓。我做住廳長

引用:
原帖由 AlinaMak 於 2021-4-20 02:45 發表

屋企好大
託賴早年已上車。可以2換3。
2條化骨龍可以大d可以有自己空間

等睇相!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]