• 瀏覽: 6,994
  • 回覆: 120
  • 追帖: 2
傻的,比你成立左,踢兩三季好波,根住派陳7同單刀橫傳同底線傳底同神之恥落去踢都得啦,反正又唔會降班,咪比我睇死,唔會攪得成,等睇歐洲足協話分多d錢比球隊好過啦

熱賣及精選
引用:
原帖由 kuochung 於 2021-4-19 05:24 PM 發表

傻的,比你成立左,踢兩三季好波,根住派陳7同單刀橫傳同底線傳底同神之恥落去踢都得啦,反正又唔會降班,咪比我睇死,唔會攪得成,等睇歐洲足協話分多d錢比球隊好過啦
參考NBA...

天長地久有時盡 好夢由來最易醒
其實如果踢黎踢去都係呢幾隊真係好悶。好似皇馬對車仔,係歐聯未對過嘅,咁真係會好期待。

歐超聯嘅重點就係永續

美國佬搞嘢志在金錢
其他唔重要

說好的6比5已出現,真係辛苦晒
英超6隊得熱刺未攞過冠軍,反而冇李城

引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2021-4-19 06:57 PM 發表

美國佬搞嘢志在金錢
其他唔重要
美國佬想搞死足球,引全球運動迷改睇美國既職業聯賽,如NBA, NFL, MLB 等。

引用:
原帖由 kuochung 於 2021-4-19 05:24 PM 發表

最好笑即使埸埸輸哂,都穩袋1.45億,個D阿記,車仔咁,明知拎唔到第一,味埸埸同你hea踢囉,分分鐘派B隊上埸仲得。

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2021-4-19 07:01 PM 發表

美國佬想搞死足球,引全球運動迷改睇美國既職業聯賽,如NBA, NFL, MLB 等。
咁又唔會
只係想揾錢姐
今次最頭痕係歐洲足協
被美國佬睇中一直食開的肥肉
有排煩

說好的6比5已出現,真係辛苦晒
都唔係咁講 好似今季巴塞咁一早16強出左局搵少幾多呀 有個超聯打下確保收入 睇下巴塞即刻加入呀

講個冷知識你知,世上最賺錢既3個運動聯賽
NFL(美式足球)、MLB(棒球)同NBA都係不設升降班制度

引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2021-4-19 07:04 PM 發表

咁又唔會
只係想揾錢姐
今次最頭痕係歐洲足協
被美國佬睇中一直食開的肥肉
有排煩
唔係啦,美國佬點會真心想足球成為主流? 最好係足球沒落,d人焗睇美國既聯賽,咁美國就賺最多錢。

班霸降班?唔好玩啦。

用呢個方法要協足協加$都幾賤

除了金錢利誘外,歐超聯會令到五大聯賽足球水準提升另一層次!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]