• 瀏覽: 97,821
  • 回覆: 32
  • 追帖: 3
唔同, 坐車會左右撞黎撞去, 怕會有意外.
過山車相對安全.

熱賣及精選
引用:
原帖由 純情的結他 於 2021-4-19 11:20 PM 發表

特技表演精彩
呢一part好好笑, 玩得幾大.

引用:
原帖由 超級1號 於 2021-4-20 12:24 AM 發表

相信無線現今.再沒有當年像吳耀漢膽量的人.隨街整蠱人.所以衹有雙方.跟劇本演戲.其實街外整蠱人的節目很危險.但收視一定很高.
玩路人同情心最唔好

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2021-4-20 12:24 AM 發表

你咁認真做乜?

如果真係要整蠱人,整到人唔開心,好咩?

而家就算bob係事先知,佢都叫交到戲啦,咪當是一場戲來睇咯,大家藝員玩下happy下咪仲好
我係求娛樂性,唔理佢真假
個香港小姐都扮得似

引用:
原帖由 超級1號 於 2021-4-20 12:40 AM 發表

我都相信.所有演員都盡了力.但這個節目真係好難做.因為唔係內心戲.最敗筆是.雙方知道整蠱劇情.令演員難入戲,
農夫啲旁白好笑
罩都甩埋

引用:
原帖由 ultane 於 2021-4-20 08:29 AM 發表

人就係咁,好笑已經係另一件事,反而不斷估阿Bob 早已經知道,其實節目一個, 知又點唔知又點呢? 睇嗰陣覺得幾搞嘢咪得囉……
我睇電視係要娛樂,開心,就係咁簡單

引用:
原帖由 袋中加加速腋下 於 2021-4-20 09:09 AM 發表

雖然唔知真定假,但係真係好搞笑!
睇見架車爆炸,堅好笑,我係Bob 會好開心,TVB肯為佢咁花錢,大聲都做唔到

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 shopee 於 2021-4-20 07:12 PM 發表

再多都睇到悶,見好就收係正常
Tvb咁多dancers, 搞個男女舞林大賽,郭富城做評判

引用:
原帖由 前來珍貴的山羊 於 2021-4-20 08:15 PM 發表

黑警私了市民 , 俾人影到證據確鑿 , 政府都包庇黑警
我係好市民, 冇遇過黑警, 有禮貌就遇唔少.

你快D 5+1, 有咁遠走咁遠.

引用:
原帖由 amethyst33 於 2021-4-20 07:14 PM 發表

都係. 成個環節似係為亞bob做勢而做咁; 其實都預左呢d節目係有d"戲"既成份ga喇, 只不過係睇吓佢整體表現出嚟係咪好笑既啫... 所以我覺得成個環節最好笑反而係亞bob拖住fyy走難既時候, 將fyy拖到一扑一碌, 嗰個畫面真係幾搞笑......
做戲夠假啦, avengers, superman, 007,  咁多人去睇.
娛樂係為自己, 中意就睇, 唔中意唔睇. 我唔理佢假唔假, 咁多投資, 有靚女, 想點?

引用:
原帖由 山邊懷舊的才藝 於 2021-4-20 10:55 PM 發表

又將別人開心建係別人痛苦身上,垃L圾,老人台同香討盲毛一様冇人性,冇同理心正仆街冚家剷,快腰斬啦dllm
將你電視tvb頻道取消,以後唔好睇黎虐待自己

引用:
原帖由 suzume 於 2021-4-20 10:43 PM 發表

廁所條橋唔得
我笑到傻

好似日本節目咁, 搵個性感美女等lift, 睇下D男藝人有冇昅. 

引用:
原帖由 K.H_WONG 於 2021-4-21 02:27 AM 發表

開場四個主持果part好無聊
係廁所裝cam偷拍咁pk
教壞人

頭兩集大部分藝人表現都似係一早知道係整蠱
咁你唔好睇日本整人節目

主題標籤 #農夫
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]