• 瀏覽: 97,818
  • 回覆: 32
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 純情的結他 於 2021-4-19 10:08 PM 發表

艾笠農夫合拼搞笑組合。應該好搞笑。十點半有得睇。未知Dodo姐會否出現。
艾笠農夫旁白都好好笑

同以前李思捷唔同,整人主持次次唔同,陸永,鄭融,扮籌款...好難防避

熱賣及精選
引用:
原帖由 望見珍貴的水果 於 2021-4-21 08:02 PM 發表

不如TVB交番電視頻譜出嚟 , 轉做網台
你條數點計, 樓上話VIU網上多hit, 交頻譜係VIU.
呢度個VIU區冇人留言, 你都要靠呢個TVB區J呀?
定你好多長江樓, 支持地產霸權?

引用:
原帖由 tesrofder 於 2021-4-21 10:48 AM 發表

純個人意見.

阿BOB個個我覺得有少少流. 因為話係慈善節目, 又搵人扮總理. 問題係慈善節目有幾多個丫, 而且仲要總理親身上陣表演飄移, 呢個一定係大慈善節目. 一定會有通告, 所以阿BOB本身冇可能唔知啦~~~

BELLA個個就可能真係唔知既, 因為搵埋鄭融做媒, 就算知道有個整古節目, 但整古節目主持人全程冇現身,  況且, BELLA畀我有種蠢蠢地既感覺, 唔知唔出奇. ...
呢個節目就係主持人唔現身, 咁係高招, 防避唔到.

引用:
原帖由 山邊懷舊的才藝 於 2021-4-22 11:54 AM 發表

咪同你DL様睇港台—L様
我有睇港台,開電視同VIU 噃,我冇去人地個區日日嘈叫人執笠,邊個LY最中意做呢啲?

我笑到眼水標. 
艾笠笑廢青安唔答應供樓都好好笑. 

被整蠱既, 都會贏好多人氣, 因為都覺得佢地慘. 

引用:
原帖由 純情的結他 於 2021-4-22 11:06 PM 發表

最唔好睇就係四條友仔玩腳印12281303
撥起就好好笑

引用:
原帖由 michaelccc 於 2021-4-22 11:14 PM 發表

佢一入嚟唔知發生咩事
周圍啲人又不停講嘢,好煩
Load唔到就會發皮脾氣
真情流露

引用:
原帖由 純情的結他 於 2021-4-26 11:14 PM 發表

扮演大肚婆同司機神似。所以呃到吳幸美。12293624
司機扮得幾好.

引用:
原帖由 望見珍貴的水果 於 2021-4-27 08:29 PM 發表

的士司機嗰樽尿最假 , 點會咁大樽尿 , 一督尿得好少 , 除非儲咗幾日嘅尿 ,
但係點會幾日都唔掉咗樽尿 ? 況且周圍都有廁所 , 點會痾落個樽 ?
TVB鐵粉,留心睇又分析埋

引用:
原帖由 4仔大郎 於 2021-4-27 11:38 PM 發表

估唔到佢咁臭碑氣又自私
真係扣晒分
吳幸美一流, 真係好人到不得了.
呢個節目令佢加晒分.

引用:
原帖由 桐谷美玲 於 2021-4-27 11:26 PM 發表

咁呢集都幾失敗
睇完呢集
有唔少觀眾都會對Tiffany印象變差

話晒Tiffany都係其中一個力捧嘅後生女演員,咁樣破壞形象
佢既缺點, 醜態出晒黎.
打工仔新入行都唔敢鬧上司, 做做下野想拍檯走.
佢係姐仔都不如就咁惡.

引用:
原帖由 nbachung101 於 2021-4-27 11:43 PM 發表

X2..吳幸美唔靚...心地好.人品好好...做老婆一流
工作態度好, 又肯搏又有同情心.

引用:
原帖由 nbachung101 於 2021-4-27 11:47 PM 發表

X2..始終温室長大.天之驕女....大小姐脾氣醜態出晒黎.
佢話自己唔識中文個格, 好吋, 佢猛NG都影響人啦, 但一D內疚都冇, 你要用中文搵食就唔可以咁態度.

玩得唔夠大

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]