• 瀏覽: 97,816
  • 回覆: 16
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2021-4-19 11:00 PM 發表

聽晚有jinny
@lpj88
THX.

熱賣及精選
幾驚吳若希爆粗.

引用:
原帖由 Joeycky 於 2021-4-20 11:33 PM 發表

不如搵高層幫手去整盡,約藝員入房話即時解約,嚇下人都好,藝員執整物品行到電視台門口,先話比佢知係整蠱。
唔好整我Hana, 弱小心靈受唔起.

引用:
原帖由 橫財哥 於 2021-4-21 01:07 AM 發表

hana唔係整蠱,係真解約
如留低冇發展, Hana解約都冇所謂.

引用:
原帖由 橫財哥 於 2021-4-21 01:19 AM 發表

可能要去超市做收銀
應該跟肥何.

引用:
原帖由 天秤使者 於 2021-4-21 10:21 AM 發表

經此事後,明眼人都睇出肥何父婦喺圈中明顯人脈不夠,佢哋新公司策略都只係可以靠簽新人來望有機突圍與否,若想大紅大紫,佢哋公司唔會係選擇。
跟星夢同級嘅公司而菊又仍有空間發展的(或保地位),似乎只有英皇、索尼或寰亞。

英皇女歌手,容祖兒上咗神枱,現在力棒的泳兒有實力但有點蜀中無大將之感,其餘曾樂彤等知名度仍然遜色於菊。至於菊可以給英皇的賣點,也可以説係近屆嘅兩個最女都係公司旗下!
索尼女 ...
小菊都唔系冇去處, 但冇肥何咁既人全天侯睇住, 佢點識面對人.

聽晚有Hana.

乜學是學非開新一季咩?

引用:
原帖由 桐谷美玲 於 2021-4-27 10:52 PM 發表

開始有啲明白點解16年港姐,會捧馮盈盈多過劉穎鏇
馮盈盈明顯識擦鞋,性格世界女過劉穎鏇,Tiffany呢種咁直嘅性格,係娛樂圈其實好蝕底
FYY如果Keep住而家水平, 唔好得幾耐.

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2021-4-27 11:18 PM 發表

好少見你嚮D非劇集post出現
你岩FYY而家可以咁做,因為仲後生
去到35左右,如果仲係咁就怪D

Hana. 果種就最好,順得人
唔駛35, 30歲就定品位.

引用:
原帖由 dariel 於 2021-4-27 11:27 PM 發表

係囉,Honey 都比人叮走咗
點解會信?
事前又冇開記招之類開拍新一季, 又特登Call出黎拍段片.
雖然果時應不知有大整蠱呢個節目, 但佢都做左幾年TVB啦.

佢最大本錢系形象, 但都毀埋.

引用:
原帖由 nbachung101 於 2021-4-28 01:36 AM 發表

估計HANA比整蠱..似吳幸美反應...HANA由細到大已捱唔少苦...識做人得多
Hana只會不停Say Sorry, 系我唔啱, 對唔住.
之後大家都唔好意思.

條女個樣好唔過141網D女.

引用:
原帖由 橫財哥 於 2021-4-28 11:18 PM 發表

個網有無似Hana的?
go141.com
就算有都會最貴.

主題標籤 #農夫
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]