• 瀏覽: 98,134
  • 回覆: 1,024
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 lpj88 於 2021-4-27 10:51 PM 發表

乜學是學非開新一季咩?
NO..假的

熱賣及精選
引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2021-4-27 11:05 PM 發表

唔該晒
可能鬼妹仔覺得stupid呢隻字唔係咁大傷害力,所以佢唔覺意順口講左呢
我就覺得佢做呢行要假啲好

引用:
原帖由 yinga5000 於 2021-4-27 11:07 PM 發表

我就覺得佢做呢行要假啲好
太假未必一定好

但如果好似Tiffany咁太直,唔夠圓滑,唔夠世界女,係娛樂圈發展一定好蝕底

引用:
原帖由 桐谷美玲 於 2021-4-27 11:09 PM 發表

太假未必一定好

但如果好似Tiffany咁太直,唔夠圓滑,唔夠世界女,係娛樂圈發展一定好蝕底
要忍一時風平浪靜

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2021-4-27 11:05 PM 發表

唔該晒
可能鬼妹仔覺得stupid呢隻字唔係咁大傷害力,所以佢唔覺意順口講左呢
x2
劉穎鏇幾真,幾可愛
昨晚吳幸美又另一類好

引用:
原帖由 asiuasiu 於 2021-4-27 10:59 PM 發表

其實呢d只係想激嬲或激爆人嘅整蠱真係好差
下?整蠱人多數都會激嬲人架啦.....

今集勁搞笑

引用:
原帖由 Capslock 於 2021-4-27 11:15 PM 發表

今集勁搞笑
吓,倒瀉野,垃圾袋同紙箱嚇人都好無聊喎

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-4-27 10:56 PM 發表

FYY如果Keep住而家水平, 唔好得幾耐.
好少見你嚮D非劇集post出現
你岩FYY而家可以咁做,因為仲後生
去到35左右,如果仲係咁就怪D

Hana. 果種就最好,順得人

引用:
原帖由 桐谷美玲 於 2021-4-27 11:09 PM 發表

太假未必一定好

Tiffany咁太直.容易得罪導演.監制己經死得

引用:
原帖由 christ201430 於 2021-4-27 11:15 PM 發表

x2
劉穎鏇幾真,幾可愛
昨晚吳幸美又另一類好
吳幸美似果D無所謂,心地善良既傻大姐,所以俾人玩完唔會嬲,我鐘意呢type

何必太認真,所有工作人員都是演員,這類大整蠱,個個都是照住自己劇本做場大龍鳳比觀眾看,取得多些(不論正、反面)的討論,這樣電視台便做了大贏家了。

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2021-4-27 11:18 PM 發表

好少見你嚮D非劇集post出現
你岩FYY而家可以咁做,因為仲後生
去到35左右,如果仲係咁就怪D

Hana. 果種就最好,順得人
唔駛35, 30歲就定品位.

引用:
原帖由 nbachung101 於 2021-4-27 11:20 PM 發表

Tiffany咁太直.容易得罪導演.監制己經死得
如果得罪電視台高層,仲大鑊

引用:
原帖由 萬壽菊 於 2021-4-27 11:22 PM 發表

何必太認真,所有工作人員都是演員,這類大整蠱,個個都是照住自己劇本做場大龍鳳比觀眾看,取得多些(不論正、反面)的討論,這樣電視台便做了大贏家了。
咁呢集都幾失敗
睇完呢集
有唔少觀眾都會對Tiffany印象變差

話晒Tiffany都係其中一個力捧嘅後生女演員,咁樣破壞形象

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]