• 瀏覽: 97,473
  • 回覆: 1,024
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 archress 於 2021-4-19 10:33 PM 發表

被整蠱的,會否事先已知道,衹是做場戲?
口水尾反炒節目個名已經煩厭。。。。。

熱賣及精選
笑到O嘴,哈哈哈哈哈哈哈啊哈哈哈哈

引用:
原帖由 超級1號 於 2021-4-20 12:24 AM 發表

相信無線現今.再沒有當年像吳耀漢膽量的人.隨街整蠱人.所以衹有雙方.跟劇本演戲.其實街外整蠱人的節目很危險.但收視一定很高.
依家d人戾氣咁重
隨時唔係打人, 係殺人...

with Dunlop Aerogel 4D 300 Tour + Polyfibre Black Venom  @56lb
向NTRP 3.5進發

能見證香港足球隊係主場創造傳奇一刻
真係"有今生, 冇來世"
引用:
原帖由 家中藍色手袋 於 2021-4-19 11:42 PM 發表

呢一part好好笑, 玩得幾大.
人就係咁,好笑已經係另一件事,反而不斷估阿Bob 早已經知道,其實節目一個, 知又點唔知又點呢? 睇嗰陣覺得幾搞嘢咪得囉……

引用:
原帖由 SkinnyBoy 於 2021-4-20 08:29 AM 發表

依家d人戾氣咁重
隨時唔係打人, 係殺人...
加上有些人對這個台反感,隨時出現叫食米田共的說話

如果阿bob一早知,就唔係大整蠱,係做假,成果節目已經冇意思

身為觀眾我無需要知道真定假
輕輕鬆鬆半個鐘未幾好

無睇,但相信參與既藝人會估到,但願意繼續。

其實佢哋驚唔驚得罪其他藝人。正係阿bob個part玩大,其餘都係小兒科

拍戲姐,認真就沒野睇。

雖然唔知真定假,但係真係好搞笑!

引用:
原帖由 桐谷美玲 於 2021-4-19 11:33 PM 發表

我都覺得應該知(無論係事前講,抑或係途中估到)
應該知要整古人,但唔知係自己,到中段就知道了

嚴禁宣傳,再違者永禁
可以一看

有晒鏡頭擺位而唔係偷拍,一睇就知係做戲

當個娛樂節目睇下輕鬆下,孰真孰假,何須咁執著

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]