• 瀏覽: 97,854
  • 回覆: 1,024
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 lpj88 於 2021-4-21 01:17 AM 發表

如留低冇發展, Hana解約都冇所謂.
可能要去超市做收銀

熱賣及精選
引用:
原帖由 橫財哥 於 2021-4-21 01:19 AM 發表

可能要去超市做收銀
應該跟肥何.

引用:
原帖由 christ201430 於 2021-4-21 01:08 AM 發表

換衫那part
似個個女角都被問換好未?
才掉曱甴
所以,無人穿到一半走出來。
睇佢試左幾次
等佢自己出嚟
換完衫嚇佢出嚟
入去閂門就嚇佢出嚟

第三個最好

我覺得被整果位係知既一D都唔奇, 成個台都知你有呢個節目, 人會有晒介心, 難做好多, 效果亦唔會太好.

開場四個主持果part好無聊
係廁所裝cam偷拍咁pk
教壞人

頭兩集大部分藝人表現都似係一早知道係整蠱

引用:
原帖由 橫財哥 於 2021-4-21 01:07 AM 發表

hana唔係整蠱,係真解約
唔係咁大鑊!解約!

搵屯門公園娜娜上台唱歌跳舞可增加收視!

引用:
原帖由 suzume 於 2021-4-21 02:15 AM 發表

睇佢試左幾次
等佢自己出嚟
換完衫嚇佢出嚟
入去閂門就嚇佢出嚟

第三個最好
唔記得咗,第三個係咪即係王君馨?

引用:
原帖由 K.H_WONG 於 2021-4-21 02:27 AM 發表

開場四個主持果part好無聊
係廁所裝cam偷拍咁pk
教壞人

頭兩集大部分藝人表現都似係一早知道係整蠱
咁你唔好睇日本整人節目

引用:
原帖由 純情的結他 於 2021-4-19 10:08 PM 發表

艾笠農夫合拼搞笑組合。應該好搞笑。十點半有得睇。未知Dodo姐會否出現。
艾笠農夫旁白都好好笑

同以前李思捷唔同,整人主持次次唔同,陸永,鄭融,扮籌款...好難防避

呢個節目最有趣,係觀眾唔係睇內容,係估被整蠱者知道抑或唔知道, 香港觀眾就係有舖咁嘅癮。

只懂批評又不俾時間只有討論區人才會,有咩新意,但又不同YouTuber又不同黃台?

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-4-21 01:33 AM 發表

應該跟肥何.
經此事後,明眼人都睇出肥何父婦喺圈中明顯人脈不夠,佢哋新公司策略都只係可以靠簽新人來望有機突圍與否,若想大紅大紫,佢哋公司唔會係選擇。
跟星夢同級嘅公司而菊又仍有空間發展的(或保地位),似乎只有英皇、索尼或寰亞。

英皇女歌手,容祖兒上咗神枱,現在力棒的泳兒有實力但有點蜀中無大將之感,其餘曾樂彤等知名度仍然遜色於菊。至於菊可以給英皇的賣點,也可以説係近屆嘅兩個最女都係公司旗下!
索尼女歌手,以林二汶為首,然而偏向另類未必入屋。另外葉巧琳及黃妍等,菊始終比她們較紅!而索尼簽多個人氣女歌手爭市場,應該都係利多於弊!
寰亞女歌手,鄭秀文楊千嬅不説,王菀之心態唔同無心戀戰。其餘鄧小巧及鄭欣宜,菊明顯跟她們風格唔同。寰亞簽菊就可以填補個受歡迎的女偶像歌手之缺。

好搞笑

垃L垃玩自己人出埋,收L得皮

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]