• 瀏覽: 97,787
  • 回覆: 1,024
  • 追帖: 3
出面有人放火,隨時一鑊熟,有冇可能咁冷靜

熱賣及精選
引用:
原帖由 K.H_WONG 於 2021-4-21 11:28 PM 發表

去到嗰個moment,陳敏之肯定知自己比人整蠱啦,嗰個女導演定係PA冷靜到吖……

引用:
原帖由 K.H_WONG 於 2021-4-21 11:28 PM 發表

X2..月來月假..陳敏之肯定知自己比人整蠱啦

引用:
原帖由 Joeycky 於 2021-4-21 10:36 PM 發表

每日開場四條友到底做咩,超無聊,不如直入整蠱環節好過。
攝時間。
睇咗三集,啲料唔夠做10集,如果係五至七集會好睇好多。

引用:
原帖由 Autumn-rain 於 2021-4-21 11:04 PM 發表

仲要細細盤咁……
扮野都唔認真D
X2..敏芝太屎戲

引用:
原帖由 沙漠珍貴水管 於 2021-4-21 11:38 PM 發表

攝時間。
睇咗三集,啲料唔夠做10集,如果係五至七集會好睇好多。
YES..最初PART 垃圾攝時間...好聲好氣先係主力

會唔會最後一集佢地話所有整蠱都係假嘅
真係比人大整蠱係觀眾

引用:
原帖由 nbachung101 於 2021-4-21 23:37 發表

敏之睇一陣可能意識到夫妻大龍鳳,所以果對夫妻真是應做超出預期的舉動先呃到人,老公車一巴,老婆入廚房攞刀,互相掟野,敏之應可嚇到報警都似。

引用:
原帖由 K.H_WONG 於 2021-4-21 11:40 PM 發表

會唔會最後一集佢地話所有整蠱都係假嘅
真係比人大整蠱係觀眾
有可能係最後一集佢地四個俾人整蠱返。

引用:
原帖由 nbachung101 於 2021-4-21 11:37 PM 發表

諗都諗到啦,冇可能出邊啲工作人員唔理走人

引用:
原帖由 nbachung101 於 2021-4-21 11:38 PM 發表

X2..敏芝太屎戲
上一集鄭融整蠱Bella 。鄭在明,Bella在暗。真實感強好多。鄭喺鏡頭前交足戲。特別Bella喊爆,顯示佢唔係做戲。反之今集敏之則全程唔投入,每個動作都係做番自己。驚醜化自己。怕出洋相。因為佢心知係被整蠱者。

講真, 真心唔覺得好睇. 

引用:
原帖由 Joeycky 於 2021-4-21 10:36 PM 發表

每日開場四條友到底做咩,超無聊,不如直入整蠱環節好過。
根本整古藝人內容唔夠咁多集~夾硬加插主持被玩環節湊鐘

引用:

咪係,佢應該一早就估到啦,冷靜得太誇

引用:
原帖由 純情的結他 於 2021-4-21 11:52 PM 發表

上一集鄭融整蠱Bella 。鄭在明,Bella在暗。真實感強好多。鄭喺鏡頭前交足戲。特別Bella喊爆,顯示佢唔係做戲。反之今集敏之則全程唔投入,每個動作都係做番自己。驚醜化自己。怕出洋相。因為佢心知係被整蠱者。
咪一樣做戲,bella太唔自然,
演技仲未得。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]