• 瀏覽: 98,086
  • 回覆: 1,024
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 a`mazing 於 2021-4-23 11:00 PM 發表

自己就鍾意呢集同阿BOB 個集, 兩集都幾好睇
Bob透露會有一集佢參與整蠱返另一女artist

熱賣及精選
曾生同do姐唔妥?

引用:
原帖由 niceowlowl 於 2021-4-24 04:05 AM 發表

曾生同do姐唔妥?
哦!唔怪得喇!

得罪好多人

引用:
原帖由 JJ_girl 於 2021-4-23 12:24 PM 發表

你緊係少打上去銀行,有時真係等到你忟
我真係少打去銀行,不過都明白有時打去等一大輪都等吾倒有人回覆幾咁忟,咁呢個係銀行既問題,係佢個服務吾得user friendly,並吾係因為有呢個環節而影響倒成日要人等麻,就算吾係呢個環節你打去銀行都要等啦😅

引用:
原帖由 Joeycky 於 2021-4-23 02:34 PM 發表

剩係語音系統廣東話1字英文2字,跟住乜乜1字2字3字,入左其中一項先肯出現客服0字,按完0字又聽一輪音樂,等到火都黎,銀行自high以為分流客人,其實銀行大整蠱自己前線員工隨時比人爆粗,節目中好脾氣的客服員工應捉出黎高度表揚。
其實有時有d吾洗聽晒,你知道客服係0字,咁一開始襟0字就可以skip晒d1,2,3吾洗聽

引用:
原帖由 雙子湯丸 於 2021-4-24 06:05 發表

其實有時有d吾洗聽晒,你知道客服係0字,咁一開始襟0字就可以skip晒d1,2,3吾洗聽
當然知道可這樣,某些銀行或機構的系統好可惡,並不即刻有0字客服,要入左某項裡面,又1字2字3字,再入埋去,先肯出現客服選項,局你入左兩三版。

引用:
原帖由 雙子湯丸 於 2021-4-24 06:03 AM 發表

我真係少打去銀行,不過都明白有時打去等一大輪都等吾倒有人回覆幾咁忟,咁呢個係銀行既問題,係佢個服務吾得user friendly,並吾係因為有呢個環節而影響倒成日要人等麻,就算吾係呢個環節你打去銀行都要等啦😅
又唔係得一個人聽
不過我覺得佢地應該玩1823

引用:
原帖由 叮叮123 於 2021-4-23 11:32 PM 發表

今晚有返d水準,咁先叫整蠱嘛
期待星期一吳幸美
係囉,我都幾鐘意吳幸美,好期待下星期一!

引用:
原帖由 純情的結他 於 2021-4-24 05:49 AM 發表

哦!唔怪得喇!
無講過係喎
唔好亂信

期待一下,nice

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2021-4-24 09:53 AM 發表

係囉,我都幾鐘意吳幸美,好期待下星期一!
吳幸美!越來越歪咀。

引用:
原帖由 豬肉仔. 於 2021-4-23 10:36 PM 發表

證明 I love u boy's Out 哂冇人識啦,咁多客人都唔識佢,瘀死 ! 如果農夫做呢 part,肯定客人都認得啦 ! 
可能TVB見到隔離枱有四個error , 夾加多兩個落去🙃但但佢哋真係冇農夫咁好笑

今晚有Dicky仔同家姐,勁期待

引用:
原帖由 KidKen 於 2021-4-26 10:13 PM 發表

今晚有Dicky仔同家姐,勁期待
我期待吳幸美

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]