• 瀏覽: 96,800
  • 回覆: 1,024
  • 追帖: 5
引用:
原帖由 gouki1234 於 2021-4-19 11:25 PM 發表

麻麻好笑,本來仲好期待,又話使幾錢搭景,仲以為會玩到好似日本D整人節目咁,唔知幾時先可以玩咁大。

https://youtu.be/pWV-cXc4sNQ
TVB大整真係好失望,完全晤好睇,玩到好似日本D整人節目咁先掂架,真係笑到肚痛。

熱賣及精選
引用:
原帖由 momomaymay 於 2021-4-20 12:04 AM 發表

立刻翻睇玩野王bob果集,到而家都覺得好笑,李思捷係有料的!
今次呢個唔好笑
https://youtu.be/QG-0y6MlJBs

引用:
原帖由 純情的結他 於 2021-4-19 10:08 PM 發表

艾笠農夫合拼搞笑組合。應該好搞笑。十點半有得睇。未知Dodo姐會否出現。
算是不錯

又是一場戲.真的大整蠱.玩弄人的智慧.比起當年吳耀漢演出差好遠.差一點被整蠱的人打.好在即時有人阻止.佢整蠱人的節目.非常成功.因為在街上.你可能隨時.被佢整蠱的目標.

引用:
原帖由 桐谷美玲 於 2021-4-20 12:09 AM 發表

https://youtu.be/QG-0y6MlJBs

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2021-4-19 11:08 PM 發表

應該無坐過山車咁恐怖下?因為過山車又高速,地點又高,漂移只係轉下圈?利申,唔敢玩過山車
感覺啫
唔係會高高低低

菲人黎旅遊我唔會排擠佢地
但要求港人唔請菲人係要經濟打擊佢地
護保在菲旅客都做唔到
唔打擊佢地經濟
佢地點識反省
引用:
原帖由 超級1號 於 2021-4-20 12:16 AM 發表

又是一場戲.真的大整蠱.玩弄人的智慧.比起當年吳耀漢演出差好遠.差一點被整蠱的人打.好在即時有人阻止.佢整蠱人的節目.非常成功.因為在街上.你可能隨時.被佢整蠱的目標.
你咁認真做乜?

如果真係要整蠱人,整到人唔開心,好咩?

而家就算bob係事先知,佢都叫交到戲啦,咪當是一場戲來睇咯,大家藝員玩下happy下咪仲好

支持警察嚴正執法!
相信無線現今.再沒有當年像吳耀漢膽量的人.隨街整蠱人.所以衹有雙方.跟劇本演戲.其實街外整蠱人的節目很危險.但收視一定很高.

引用:
原帖由 桐谷美玲 於 2021-4-19 11:04 PM 發表

出現過兩次
兩次都係何孟珊fing格仔旗
冠亞軍有份坐車大頭, 五強就只係Fing旗.
btw, 佢冇鄺美璇同3甲咁Friend!

Hello !!!
引用:
原帖由 超級1號 於 2021-4-20 12:24 AM 發表

相信無線現今.再沒有當年像吳耀漢膽量的人.隨街整蠱人.所以衹有雙方.跟劇本演戲.其實街外整蠱人的節目很危險.但收視一定很高.
可以做啲唔危險嘅,例如搵個好性感嘅靚女同個拖住女朋友嘅男人打招呼,然後問幾時再上嚟!

無線點解唔用標題(演員表演大賽.)可能會好

引用:
原帖由 超級1號 於 2021-4-20 12:24 AM 發表

吳耀漢搞搞震,好似係ATV的

我都相信.所有演員都盡了力.但這個節目真係好難做.因為唔係內心戲.最敗筆是.雙方知道整蠱劇情.令演員難入戲,

好多人鐘意睇搞搞震.真係好好笑.不過好危險

好假,要努力

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]