• 瀏覽: 4,477
  • 回覆: 22
天網恢恢 疏而不漏 因果報應是必定 若然不報 時晨未到
引用:
原帖由 NeScAfE_G 於 2021-4-19 11:44 PM 發表
https://heho.com.tw/archives/157044#.YH2kMoPkWe4.link

分分鐘 新冠病毒係癌細胞剋星
如果係就好啦,咁啲病患者又多個希望。

呢個例子,可能會幫到醫學研究一下治癌新薬

係啦, 唔知點解癌症治療方面的研究進展好慢

可試下癌病用新冠的藥去醫

係呀, 未感染用新冠藥醫應該唔得, 新聞中的患者咁啱撞中WORK, 其他癌症未必WORK, 所以咩都係整定 , 命中註定個患者因禍得褔, 中新冠反而因為咁癌症好番, 真係恭喜佢!

瘧疾可以醫好癌...上世紀初已知道。方便過新冠

引用:
原帖由 bigasss 於 2021-4-21 12:09 AM 發表
瘧疾可以醫好癌...上世紀初已知道。方便過新冠
純討論,不是為爭議。

為什麼還有癌症不能醫治?

引用:
原帖由 NeScAfE_G 於 2021-4-20 11:09 AM 發表

睇新聞 係要中新冠再醫 激醒免疫系統先有用 一般免疫系統會當癌細胞係正常細胞
我理解免疫系統都是同一個人身上,只是平時沒有特別提高。你所說的一般免疫系統,理解為被壓抑住。

引用:
原帖由 NeScAfE_G 於 2021-4-21 12:41 AM 發表

現今醫學醫唔到癌症 因為癌症冇傳染性 又可以幫藥廠搵大錢 鏢靶藥幾貴你知架啦 只係幫你吊住條命
「搵大錢」呢個原因,咁即係就算醫到都可以話醫唔到啦!

引用:
原帖由 stptn 於 2021-4-21 12:20 AM 發表

純討論,不是為爭議。

為什麼還有癌症不能醫治?
用瘧原菌醫,點開單收你錢

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]