• 瀏覽: 21,424
  • 回覆: 196
  • 追帖: 13
燒肉皮 脆到爆 肉帶鹹香 超多肉汁
1條骨約$80 認真抵食又好食😋

去未知之地 試未知之味 - bonbon2468
熱賣及精選
引用:
原帖由 bonbon2468 於 2021-4-20 12:28 PM 發表

添記燒雞,16叔諗就想食。。。

燒肉好靚

引用:
原帖由 bonbon2468 於 2021-4-20 12:28 PM 發表

淨係開朝早...冇緣一試

引用:

五層既燒肉,無得彈

To remember, to let go, and to move on.
生活簡單,就是享受。
不打擾,是我對你最後的温柔。
我是善良就好,我是真的就好,我對得起自己就好。
即使身邊世事再毫無道理,與你永遠亦連在一起。
皮爆到咁靚,唔鬆化至奇。

真係,,,,,好正

睇到禾口水爹爹帝

引用:

馳名定駛名

人要表現柔弱、不要剛強
人要表現愚蠢、不要聰明
人要無為、無我、無欲、居下、清虛、自然
建樂街冬菇亭

好正

我都食過十次八次, 我又唔覺有幾特別囉, 
起碼有一半的時候, 層皮係硬唔係脆.

乳豬就好食, 但十次只踫過兩次有.

高官問責制 = 高官做左衰野, 問佢是否負責, 佢話唔制
引用:

添記
我的燒腩專門店,也是唯一吃燒肉的店!幾個月無食了,望梅止渴,謝謝師兄照片
是否維持在180/斤?

引用:
原帖由 miumiujorden 於 2021-4-20 01:58 PM 發表

我都食過十次八次, 我又唔覺有幾特別囉, 
起碼有一半的時候, 層皮係硬唔係脆.

乳豬就好食, 但十次只踫過兩次有.
咁你真黑仔
我由細食到大,印象中無乜邊次唔好食!不過,佢老豆做嗰陣感覺更好食而已

雙掽飯幾錢?

主題標籤 #燒肉
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]