• 瀏覽: 8,520
  • 回覆: 105
  • 追帖: 2
本主題由 YanNessIsMe 於 2021-4-21 02:52 PM 移動

啱啱睇到笑到扑街如果比佢老公收工見到呢碟比狗食咁既款既頹飯肯定頹上加頹。

熱賣及精選
好味喎😋😋😋

好味好感動

引用:
原帖由 黑桃A. 於 2021-4-20 06:00 PM 發表

啱啱睇到笑到扑街如果比佢老公收工見到呢碟比狗食咁既款既頹飯肯定頹上加頹。
你有L老婆咩!

所以冇你機會,
你不如養番隻狗乸吧啦!

引用:
原帖由 黑桃A. 於 2021-4-20 06:00 PM 發表

你似葡萄人家有老婆,你仍孤單一人。

老婆不叫你煮己經不錯。

起碼有心煮先啦唔好咁高要求

引用:

正呀🤷🏼‍♂️

講真呢位老婆真係貼心到不堪🤷🏼‍♂️其實好多老公做咗成日嘢,成隻死狗咁返到屋企,最想就係食啲惹味又飽肚嘅嘢🤷🏼‍♂️呢碟餐蛋飯係好多人夢寐以求嘅晚餐🤷🏼‍♂️

引用:
原帖由 風流盲俠花滿樓 於 2021-4-20 06:38 PM 發表

正呀🤷🏼‍♂️
高鈉致癌頹飯你都話正?咁無要求比你老婆知道的話一定心諗早知唔煮咁好俾你,下次求其煎塊午餐肉算。

引用:
原帖由 黑桃A. 於 2021-4-20 06:44 PM 發表

高鈉致癌頹飯你都話正?咁無要求比你老婆知道的話一定心諗早知唔煮咁好俾你,下次求其煎塊午餐肉算。
你唔食咪得囉🤷🏼‍♂️在下死關你撚事咩🤷🏼‍♂️

只要係心愛的人用心整、什麼也好溫暖!

引用:

有老婆煮埋仲想點
之前我做野做到凌晨2點幾才返到屋企
老婆同個仔瞓左
都係要自己煮即食麵炸
係之前疫情嚴重時
放工想買外賣都冇
個時我放工回家有個餐蛋飯都開心死啦

正呀 加多兩條菜心 就ver li 骨

引用:
原帖由 香情 於 2021-4-20 07:15 PM 發表

有老婆煮埋仲想點
之前我做野做到凌晨2點幾才返到屋企
老婆同個仔瞓左
都係要自己煮即食麵炸
係之前疫情嚴重時
放工想買外賣都冇
個時我放工回家有個餐蛋飯都開心死啦
所以佢個標題開得好㗎🤷🏼‍♂️半夜收工🤷🏼‍♂️嘩~~有個餐蛋飯食在下直頭會開心到咩攰都唔記得,即刻捉住老婆開波🤷🏼‍♂️

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]